Η Μέρκελ έρχεται και ο Τσίπρας θέλει να ξεχάσει αυτό το βίντεο! «Go back, κυρία Μέρκελ…»

January 10, 2019

Η Μέρκελ έρχεται και ο Τσίπρας θέλει να ξεχάσει αυτό το βίντεο! «Go back, κυρία Μέρκελ…»


Διαφ.
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φτάνει Ελλάδα για να επισκεφτεί τον άνθρωπο- νυν πρωθυπουργό, τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης- που στις 2 Μαΐου 2014 έλεγε «Go back, κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε…». Ήταν μια ακόμα πύρινη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα εν όψει ευρωεκλογών, αυτή τη φορά από τη Μυτιλήνη, όπου καλούσε την Άγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να ...

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φτάνει Ελλάδα για να επισκεφτεί τον άνθρωπο- νυν πρωθυπουργό, τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης- που στις 2 Μαΐου 2014 έλεγε «Go back, κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε…».

Ήταν μια ακόμα πύρινη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα εν όψει ευρωεκλογών, αυτή τη φορά από τη Μυτιλήνη, όπου καλούσε την Άγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να κάνουν πίσω και να μην συνεχίσουν να επιβάλουν λιτότητα στη χώρα μας.«Go back, κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε, κυρίες και κύριοι της συντηρητικής νομενκλατούρας της Ευρώπης. Η Ελλάδα δεν είναι πειραματόζωο. Δεν θα ανεχθούμε να μετατρέψετε τη χώρα μας σε μπανανία…», έλεγε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

thecaller


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...