Έλενα Τσαγκρινού: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τις φήμες για την συμμετοχή της στην Eurovision!

Έλενα Τσαγκρινού: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τις φήμες για την συμμετοχή της στην Eurovision!


Διαφ.
Έλενα Τσαγκρινού: Το κορίτσι που πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι “Παράδεισος”, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο “Fantasia” μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Διαβάστε επί...

Έλενα Τσαγκρινού: Το κορίτσι που πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι “Παράδεισος”, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο “Fantasia” μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Διαβάστε επίσης: Γιώργος Σαμπάνης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Τι συνέβη (pic)

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Μετά από αυτά τα δημοσιεύματα και τις ποικίλες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η ταλαντούχα τραγουδίστρια, έδωσε την δική της απάντηση της μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

Τι έγραψε;

«Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα γύρω του και υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο πραγματικότητες είναι κακό ή καλό; Ωραίο ή άσχημο… κατά τη δική μου άποψη όλα έχουν κάτι όμορφο γύρω σου. Σου εύχομαι να βρίσκεις το όμορφο στη πραγματικότητα σου» σχολίασε η τραγουδίστρια.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...