Ξεκινάει το «Καφέ της Χαράς»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία (Pic)


Ξεκινάει το «Καφέ της Χαράς»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία (Pic)


Διαφ.
Η δεδομένη θέληση του Χάρη Ρώμα να επαναφέρει μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των 00s πέρασε από τη θεωρία στην πράξη και πλέον έχουμε απτές αποδείξεις ότι η σειρά έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται. Δεν εί...

Η δεδομένη θέληση του Χάρη Ρώμα να επαναφέρει μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των 00s πέρασε από τη θεωρία στην πράξη και πλέον έχουμε απτές αποδείξεις ότι η σειρά έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται.

Δεν είναι μόνο οι συνεντεύξεις των δημιουργών και των πρωταγωνιστών που επιβεβαιώνουν τη σύμπραξή τους στην αναγέννηση της σειράς.

Μπορεί να μην έχει ακόμα αποκαλυφθεί το κανάλι που θα φιλοξενήσει τη σειρά, το σίγουρο είναι ότι τα σχέδια του Χάρη Ρώμα φέρουν τη σειρά να είναι έτοιμη για προβολή την επόμενη σεζόν, το 2019-2020 δηλαδή.

Για να γίνει αυτό πρέπει οι δημιουργοί να «γκαζώσουν» και να δουλέψουν πυρετωδώς ως τότε.

Γι’ αυτό και η Άννα Χατζησοφιά, που γράφει μαζί με τον Χάρη Ρώμα το σενάριο, ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει τον πρωταγωνιστή και δημιουργό της σειράς να έχει ξεκινήσει τη συγγραφή προσθέτοντας μάλιστα μία λεζάντα που λέει «Παλαιάς κοπής σεναριογράφοι, με το χέρι».

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

αγαπημενα επεισοδια παλια

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα...