Σε ετοιμότητα το Πολεμικό Ναυτικό – Σκούρα τα βρήκε το Barbaros στο Αιγαίο


Σε ετοιμότητα το Πολεμικό Ναυτικό – Σκούρα τα βρήκε το Barbaros στο Αιγαίο


Διαφ.
ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ BARBAROS Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερευνητικό Barbaros κινήθηκε και πάλι προς την Ελληνική υφαλοκρηπίδα το πρωί της Δευτέρας. H Eλληνική πλευρά δεν άφησε όμως πολλά περιθώρια στην ...

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ BARBAROS

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερευνητικό Barbaros κινήθηκε και πάλι προς την Ελληνική υφαλοκρηπίδα το πρωί της Δευτέρας. H Eλληνική πλευρά δεν άφησε όμως πολλά περιθώρια στην Τουρκία.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρει απέναντί του και πάλι Ελληνικό πλωτό τείχος από φρεγάτα του ΠΝ. Αργότερα το Barbaros περιορίστηκε ξανά εντός της περιοχής της Κυπριακής ΑΟΖ, εκεί δηλαδή που παρανόμως έχει εκδώσει ναυτική οδηγία για έρευνες έως τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα η Τουρκική Aksam γράφει το εξής:Το ερευνητικό Barbaros βρίσκεται με την συνοδεία πλοίων στην Α. Μεσόγειο σε περιοχές που βρίσκονται υπό την κατοχή της Ελλάδας!

Δείτε χάρτη:Επίθεση εναντίον όλων και κατά της Ελλάδας επέλεξε να εξαπολύσει ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του «Εξαντλούν την υπομονή μας». «Θα έρθει η μέρα και θα πληρώσει βαρύ τίμημα η ελληνική κυβέρνηση που λέει πως ‘’αν έρθουν οι Τούρκοι θα τους ισοπεδώσουμε’’» υποστήριξε ο τούρκος ακροδεξιός πολιτικός.

ΠΗΓΗ: hellas-now.com

Διαβάστε περισσότερα...