ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Έδεσε τον σκύλο του σε χωράφι και το δύστυχο ζώο πέθανε από τον χιονιά


ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Έδεσε τον σκύλο του σε χωράφι και το δύστυχο ζώο πέθανε από τον χιονιά


Διαφ.
Δεν την χωρά ο νους την απίστευτη βαρβαρότητα που υπέστη ένας σκύλος στη Δράμα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Τι συνέβη; Όπως μεταδίδει το zoosos, ο ιδιοκτήτης του άφησε το δύστυχο ζώο εκτεθειμένο σ...

Δεν την χωρά ο νους την απίστευτη βαρβαρότητα που υπέστη ένας σκύλος στη Δράμα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τι συνέβη; Όπως μεταδίδει το zoosos, ο ιδιοκτήτης του άφησε το δύστυχο ζώο εκτεθειμένο στους -12 βαθμούς Κελσίου, με το ψύχος να είναι δριμύ.

Μάλιστα το είχε δέσει κιόλας σε περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα, με αποτέλεσμα ο σκύλος να μην μπορεί να κάνει τίποτα ώστε να προστατεύσει στοιχειωδώς τον εαυτό του.Όπως βλέπετε και στις σοκαριστικές φωτογραφίες οι οποίες είναι πολύ σκληρές, το ζωντανό που πέθανε από το πολύ κρύο, βρέθηκε παγωμένο σε όρθια στάση.

Το πτώμα του εντόπισε ένας περαστικός και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία με την σειρά της ρώτησε τους γείτονες σε ποιον ανήκει το χωράφι.Κάπως έτσι συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του δύστυχου ζωντανού, ενώ το πτώμα του σκύλου μεταφέρθηκε για νεκροψία.

Σύμφωνα πάντως με τον κτηνίατρο της Περιφέρειας θα χρειαστεί να περάσουν δύο μέρες έως ότου αυτό ξεπαγώσει και μπορέσει να γίνει εφικτή η εξέταση του.

ΠΗΓΗ: star.gr

Διαβάστε περισσότερα...