Ναρκομανής μάνα με άλλους δύο βίασαν, στραγγάλισαν, διαμέλισαν και έκαψαν την 10χρονη κόρη της

Ναρκομανής μάνα με άλλους δύο βίασαν, στραγγάλισαν, διαμέλισαν και έκαψαν την 10χρονη κόρη της
Το 2016, τρεις άνθρωποι βίασαν, δολοφόνησαν και διαμέλισαν ένα 10χρονο κορίτσι.

Η Jessica Kelley συμμετείχε στη δολοφονία της 10χρονης Victoria Martens στο σπίτι της στο Albuquerque του Νέου Μεξικού.

Η Kelley και ο ξάδελφός της Fabian Gonzales βίασαν τη Victoria ενώ η μητέρα της, η Michelle Martens, παρακολούθησε τις αποτρόπαιες πράξεις τους και στη συνέχεια συμμετείχε στη δολοφονία της.

Το σώμα της Victoria βρέθηκε διαμελισμένο και καμένο σε μια κουβέρτα.

Η μητέρα της Victoria, η οποία είναι εθισμένη στα ναρκωτικά, δήλωσε αρχικά στην αστυνομία ότι παρακολουθούσε τον Gonzales και την Kelley να βιάζουν την κόρη της και στη συνέχεια είπε ότι την σκότωσε.Έκτοτε, οι ιστορίες τους έχουν αλλάξει πολλές φορές και οι εισαγγελείς πιστεύουν τώρα ότι ίσως να έχει εμπλακεί στη δολοφονία και τέταρτο άτομο.

Τα στοιχεία DNA που βρέθηκαν στο σώμα της μικρής ανήκαν σε άλλο άτομο και τα δεδομένα ενός κινητού τηλεφώνου αποκάλυψαν ότι η μητέρα του κοριτσιού δεν ήταν στο διαμέρισμα όταν το παιδί πέθανε.

Τη Δευτέρα, μια ημέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, η Kelley παραδέχτηκε την ενοχή της για την κακοποίηση του κοριτσιού, για το θάνατό του και για αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων.

Η Michelle κρίθηκε επίσης ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού και αναμένεται να φυλακιστεί για 12 με 15 χρόνια.Η ποινή του Gonzales δεν έχει καθοριστεί, εν αναμονή των ερευνών της αστυνομίας για τυχόν τέταρτο εμπλεκόμενο.

Ο εισαγγελέας Raul Torrez, δήλωσε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία δεν υποστηρίζουν όσα είπε η Michelle για τη δολοφονία.

“Τα κομμάτια αυτού του παζλ απλά δεν ταιριάζουν.”

Η Michelle είπε αρχικά στους αξιωματικούς ότι η κόρη της είχε πεθάνει από υπερβολική δόση μεθαμφεταμίνης, την οποία είπε ότι έδωσε στο κορίτσι για να χαλαρώσει.

Μερικά από τα σημεία του σώματός της βρέθηκαν σε μια πλαστική σακούλα μέσα σε ένα καλάθι για τα άπλυτα.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...