Χαμός σε Χίο και Ρόδο: Οι Τούρκοι Γυρόφερναν Οπλισμένοι. Μισή Ντουζίνα Εμπλοκές με τα Ελληνικά F-16

January 11, 2019

Χαμός σε Χίο και Ρόδο: Οι Τούρκοι Γυρόφερναν Οπλισμένοι. Μισή Ντουζίνα Εμπλοκές με τα Ελληνικά F-16


Διαφ.
Άναψαν τα αίματα στο Αιγαίο με τους Τούρκους να στοχοποιούν δύο από τα μεγαλύτερα νησιά μας και σήμερα από το μεσημέρι και μετά …Αλλεπάλληλες οι Απογειώσεις των Μαχητικών μας από όλα σχεδόν τα πολεμικά αεροδρόμια της Χώρας! Ο χορός των Εμπλοκών ξεκίνησε από την νήσο Χίου που τα Οπλισμένα Τούρκικα F-16 την πήγαν γύρω -γύρω με τα τα Ελληνικά μαχητικά να τα κυνηγάνε συ...

Άναψαν τα αίματα στο Αιγαίο με τους Τούρκους να στοχοποιούν δύο από τα μεγαλύτερα νησιά μας και σήμερα από το μεσημέρι και μετά …Αλλεπάλληλες οι Απογειώσεις των Μαχητικών μας από όλα σχεδόν τα πολεμικά αεροδρόμια της Χώρας!

Ο χορός των Εμπλοκών ξεκίνησε από την νήσο Χίου που τα Οπλισμένα Τούρκικα F-16 την πήγαν γύρω -γύρω με τα τα Ελληνικά μαχητικά να τα κυνηγάνε συνεχώς …Η Πρώτη εμπλοκή σημειώθηκε στις 14:35 και η δεύτερη την 14:45 νότια και ανατολικά της νήσου Χίου!Ενώ μετά από μια ώρα περίπου σημειώθηκαν 4 εμπλοκές γύρω από το νησί των Ιπποτών που οι Τούρκοι πολιορκούσαν και με τα Ελληνικά Μαχητικά να κυνηγάνε τα Τούρκικα …Την ώρα που τα Επιτελεία έκοβαν πίτες !

Καμιά εντολή Κατάρριψης των Τούρκικων Μαχητικών που έκαναν τα πάντα για να προκαλέσουν ,αφού γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τα καταρρίψουν !

Οι Δηλώσεις των αξιωματούχων της Ελλάδος περιορίζονται απλά σε δηλώσεις

ΠΗΓΗ: veteranos.gr

Διαβάστε περισσότερα...