Χαλκιδική: Ηλικιωμένος άντρας πυροβόλησε εν ψυχρώ γατάκι και κλωτσούσε με καμάρι το άψυχο σώμα του

Χαλκιδική: Ηλικιωμένος άντρας πυροβόλησε εν ψυχρώ γατάκι και κλωτσούσε με καμάρι το άψυχο σώμα του

Διαφ.
  Επίδειξη απανθρωπιάς σε όλο της το μεγαλείο έκανε ένας ηλικιωμένος σε περιοχή της Χαλκιδικής, που μετέτρεψε σε κινούμενο στόχο μια αδέσποτη γάτα και την πυροβόλησε εν ψυχρώ.  Και δεν έφτανε που την δ...

 

Επίδειξη απανθρωπιάς σε όλο της το μεγαλείο έκανε ένας ηλικιωμένος σε περιοχή της Χαλκιδικής, που μετέτρεψε σε κινούμενο στόχο μια αδέσποτη γάτα και την πυροβόλησε εν ψυχρώ. 

Και δεν έφτανε που την δολοφόνησε, είχε και το θράσος να… κλωτσήσει το άψυχο κορμάκι της καμαρώνοντας για το “κατόρθωμά” του!

Όλα όσα έκανε ο 75χρονος δράστης το μεσημέρι της Δευτέρας, διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μιας 30χρονης γυναίκας που δεν κατόρθωσε να τον εμποδίσει από το να σκοτώσει την άτυχη γατούλα, ωστόσο φρόντισε να υποστεί τις συνέπειες τις οποίες ορίζει η νομοθεσία αφού το ίδιο απόγευμα τον κατήγγειλε στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέων Μουδανιών.

Ο απάνθρωπος ηλικιωμένος βρέθηκε λίγη ώρα μετά από τους αστυνομικούς, συνελήφθη βάσει της καταγγελίας της 30χρονης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη με τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς και της ζωοκτονίας.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...