Ο Καμμένος έβαλε τα κλάματα στην συνεδρίαση των ΑΝΕΛ – Έκαναν bullying στον Κόκκαλη

Ο Καμμένος έβαλε τα κλάματα στην συνεδρίαση των ΑΝΕΛ – Έκαναν bullying στον Κόκκαλη
Για την πολύκροτη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ γράφει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής στο News247, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως έγινε bullying στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, ενώ κάποια στιγμή ο Πάνος Καμμένος έβαλε τα κλάματα.

Ειδικότερα όπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής:

«Στη συνεδρίαση έγινε bullying στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη προκειμένου να φύγει από την κυβέρνηση αλλά ο βουλευτής με διάφορα επιχειρήματα (όπως π.χ ότι λείπει η Έλενα Κουντουρά και συνεπώς δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις) δεν ενέδωσε στις πιέσεις.Πρωταγωνιστές στην πίεση, Νίκος Μαυραγάνης και Κώστας Κατσίκης, ενώ η εντύπωση που επικράτησε στη συνεδρίαση είναι ότι έγινε προσπάθεια να παραμείνει στην γραμμή (;) Καμμένου ο Β.Κόκκαλης ώστε να μην μπορεί να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης ο Αλέξης Τσίπρας σε περίπτωση που τα σπάσει με τους ΑΝΕΛ.

Στη συνεδρίαση, κάποια στιγμή ο Πάνος Καμμένος έβαλε τα κλάματα ενώ αποφεύχθηκε η πίεση στους Κώστα Ζουράρι και Θανάση Παπαχριστόπουλο οι οποίοι εξαρχής εχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους ότι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ψηφίζει και τη συμφωνία των Πρεσπών.

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ αποφάσισαν να τηρήσουν πλήρη μυστικότητα για τα πεπραγμένα στη συνεδρίαση και να αποφύγουν τις δηλώσεις έως ότου ο Αλέξης Τσίπρας συναντηθεί με τον Πάνο Καμμένο και ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την πορεία της διακυβέρνησης».

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...