Βουλευτές καταγγέλλουν απειλές ενόψει της ψηφοφορίας – "Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι"


Βουλευτές καταγγέλλουν απειλές ενόψει της ψηφοφορίας – "Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι"


Διαφ.
Βουλευτές καταγγέλλουν απειλές ενόψει της ψηφοφορίας - "Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι" Έρευνα για απειλητικά μηνύματα που φέρονται να έχουν σταλεί από στέλεχος της ΝΔ σε κυβερνητικούς βουλευτέ...

Έρευνα για απειλητικά μηνύματα που φέρονται να έχουν σταλεί από στέλεχος της ΝΔ σε κυβερνητικούς βουλευτές, ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή, επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά για τις «ευρωπαϊκές αξίες» της Ν.Δ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!», καταγγέλλει.

Όπως σχετικά εξηγεί, «στέλεχος της Ν.Δ. φέρεται να καλεί τους παραλήπτες ηλεκτρονικού μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών!».Και στο πολιτικό «δια ταύτα» της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, «περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Περιμένουμε, επίσης, από την ηγεσία της Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν».

Εκβιαστικά απειλητικά μηνύματα και μηνύματα παρενόχλησης σε βουλευτές που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tribune.gr και άλλους ενημερωτικούς ιστοτόπους, ο Σ.Α. στέλεχος της Β4 ΝΟΔΕ έστελνε εντολή να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο στους βουλευτές: Κατερίνα Παπακώστα (υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη), Βασίλη Κόκκαλη (ΑΝΕΛ), Έλενα Κουντουρά (υπουργός Τουρισμού), Θανάση Παπαχριστόπουλο (ΑΝΕΛ), Μάρκο Μπόλαρη (υφυπουργός Εξωτερικών), Κώστα Ζουράρι (ΑΝΕΛ) και Ιωάννη Σαρίδη (Ένωση Κεντρώων).

Το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ ζητά από τους παραλήπτες του μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές να μην τολμήσουν να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τους αποκαλεί «προδότες».

ΠΗΓΗ: www.iellada.gr

Διαβάστε περισσότερα...