Γιος παίρνει τη μητέρα του στο χορό αποφοίτησης του γιατί στο δικό της χορό δεν είχε πάει επειδή φρόντιζε το γιο της που ήταν μωρό

Γιος παίρνει τη μητέρα του στο χορό αποφοίτησης του γιατί στο δικό της χορό δεν είχε πάει επειδή φρόντιζε το γιο της που ήταν μωρό

Διαφ.
Σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες, μία έφηβη από το Τέξας έχασε το χορό αποφοίτησης του σχολείου της, επειδή ήταν στο σπίτι και φρόντιζε το γιο της που ήταν μωρό – και τώρα ο γιος έδειξε την εκτίμησή του προσ...Σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες, μία έφηβη από το Τέξας έχασε το χορό αποφοίτησης του σχολείου της, επειδή ήταν στο σπίτι και φρόντιζε το γιο της που ήταν μωρό – και τώρα ο γιος έδειξε την εκτίμησή του προσκαλώντας την στο δικό του χορό.

Ο 18χρονος Joe Moreno, δεν σκέφτηκε πολύ για το ποιον θα συνοδεύσει στον μεγάλο χορό. Ο μαθητής ήθελε απλά να σιγουρευτεί ότι η μητέρα του θα περνούσε καλά.

Οι φωτογραφίες τους από τη μεγάλη νύχτα έχουν γίνει viral από τότε και ο Joe λέει ότι είχαν και οι δυο τους μια καταπληκτική βραδιά.

Ο χορός του Joe πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου. Την επόμενη μέρα, ο νεαρός μπήκε στο Twitter για να μοιραστεί με τους φίλους του μερικές φωτογραφίες τους.“Η μητέρα μου με έκανε σε ηλικία 17 ετών κι έτσι παράτησε το σχολείο για να επικεντρωθεί στη φροντίδα μου,” εξήγησε σε μία δημοσίευση. “Χθες το βράδυ της χάρισα το χορό αποφοίτησης που δεν είχε ποτέ.”

Η ανάρτηση του Joe κέρδισε γρήγορα την προσοχή πολλών ανθρώπων στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και συγκέντρωσε μέχρι τώρα 185.000 Likes. Πολλοί τον επαίνεσαν που είναι τόσο καλός γιος, ενώ άλλοι σχολίασαν πόσο εξαιρετική είναι η μαμά του.

Ο Joe εξήγησε ότι είχε ζητήσει ειδική άδεια για να έρθει η μητέρα του, καθώς τα περισσότερα σχολεία επιτρέπουν καλεσμένους που έχουν μια συγκεκριμένη ηλικία.

“Είχε την καλύτερη νύχτα της ζωής της,” έγραψε. “Πέρασε πολύ όμορφα, το ευχαριστήθηκε.”Η μητέρα του είχε πει αρχικά στον Joe να πάρει κάποιον άλλον μαζί του, για να μη στερήσει αυτή την ευκαιρία σε κάποιον συνομήλικό του, όμως εκείνος της είπε, “Όχι, εσένα θα πάρω.”

“Μου αρέσει πραγματικά να μιλάω για την οικογένειά μου,” πρόσθεσε ο Joe.

“Έτσι όταν έφερα τη μαμά μου, όλοι ήξεραν ότι την αγαπώ. Και οι φίλοι μου χάρηκαν όταν τους είπα ότι θα με συνοδεύσει στο χορό.”

ΠΗΓΗ: www.fumara.gr

Διαβάστε περισσότερα...