Η Κοραλία Καράντη άλλαξε κούρεμα και έσβησε από πάνω της 10 χρόνια

January 14, 2019

Η Κοραλία Καράντη άλλαξε κούρεμα και έσβησε από πάνω της 10 χρόνια


Διαφ.
Η Κοραλία Καράντη είναι μια από τις γοητευτικότερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Και παραμένει ωραία του θεάτρου (και της tv) και στα 59 της χρόνια. Με ομορφιά μεσογειακή, κλασική και διαχρονική, η Κοραλία Καράντη μεγαλώνει όμορφα. Χωρίς εμφανείς και ακραίες παρεμβάσεις έχει διατηρήσει την νεανική ομορφιά της και εξακολουθεί να τραβάει τα βλέμματα. Και αυτό το έχει πετύχει πα...

Η Κοραλία Καράντη είναι μια από τις γοητευτικότερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Και παραμένει ωραία του θεάτρου (και της tv) και στα 59 της χρόνια.

Με ομορφιά μεσογειακή, κλασική και διαχρονική, η Κοραλία Καράντη μεγαλώνει όμορφα. Χωρίς εμφανείς και ακραίες παρεμβάσεις έχει διατηρήσει την νεανική ομορφιά της και εξακολουθεί να τραβάει τα βλέμματα.

Και αυτό το έχει πετύχει παρακολουθώντας και ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και ανανεώνοντας όπως πρέπει και όταν πρέπει την εμφάνισή της.

Οπως τώρα, που η… σκληρή και αδυσώπτηη «Μαρκώ Νίβεν» του Τατουάζ, κατά κόσμον Κοραλία Καράντη, άλλαξε το μαλλί της.

Υιοθετώντας την τελευτία τάση που θέλει όλες τις γυναίκες να κόβουν το μαλλί τους καρέ η Κοραλία Καράντη κατάφερε με μόνη αυτή την αλλαγή να… πετάξει αρκετά χρόνια από πάνω της.

Η ηθοποιός αφέθηκε στα χέρια του hair stylist Πάνου Καλλίτση και το αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτό, είναι εντυπωσιακό:

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

#Tatouaz #KoraliaKarantiΒ κύκλος.

Gepostet von Κοραλία Καράντη/ Koralia Karanti am Dienstag, 7. August 2018

Κοραλία Καράντη/ Koralia Karanti Tatouaz – Τατουάζ ????

Gepostet von Κοραλία Καράντη/ Koralia Karanti am Mittwoch, 12. September 2018

Τατουάζ ???? #KoraliaKaranti

Gepostet von Κοραλία Καράντη/ Koralia Karanti am Dienstag, 13. Februar 2018

Πηγή:stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα...