Συγγραφέας που πάσχει από καρκίνο ξεσπά κατά Μουτσινά: «Συγνώμη που βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική»

January 15, 2019

Συγγραφέας που πάσχει από καρκίνο ξεσπά κατά Μουτσινά: «Συγνώμη που βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική»


Διαφ.
Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με χιούμορ μέσα από την στήλη «Τι έχεις ντυθεί;» τα όσα φορέθηκαν από ανθρώπους που εμφανίζονται στην τηλεόραση και ανάμεσα τους ήταν και η συγγραφέας Αγγελική Δαφτσίδου, η οποία έδωσε μάχη με τον καρκίνο.   «Θεωρώ λίγο επιθετικά τα μπούτια, δηλαδή εννοώ αυτό το κολάν το μωβ, λίγο επιθετικό. Δεν προλαβαίνει επειδή γράφει βιβλία, μάλλον, μ...

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με χιούμορ μέσα από την στήλη «Τι έχεις ντυθεί;» τα όσα φορέθηκαν από ανθρώπους που εμφανίζονται στην τηλεόραση και ανάμεσα τους ήταν και η συγγραφέας Αγγελική Δαφτσίδου, η οποία έδωσε μάχη με τον καρκίνο.

 

«Θεωρώ λίγο επιθετικά τα μπούτια, δηλαδή εννοώ αυτό το κολάν το μωβ, λίγο επιθετικό. Δεν προλαβαίνει επειδή γράφει βιβλία, μάλλον, μισό κούρεμα βλέπω εγώ στο κεφάλι δεν βλέπω ολοκληρωμένο», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

 

«Είναι συγγραφέας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, δεν είμαστε καλά και οι καλλιτέχνες, έβαλε το μωβ, μισοκουρεύτηκε και πήγε καλεσμένη», συμπλήρωσε.

 

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το στιλ της αιχμηρά η συγγραφέας, η οποία απάντησε στον παρουσιαστή μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Αναλυτική η ανάρτηση της Αγγελικής Δαφτσίδου:

«Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν. Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζια! Αίσχος! Δεύτερον είμαι πρησμένη(σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια. Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες. Και τέλος πάντων πως είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γλαμουρια, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό. Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας!»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα ειπώθηκαν (το σχετικό απόσπασμα στο 24:17:

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...