Ηθοποιός του «Λαβ Σόρρυ» αποκαλύπτει: «Με άγγιξε πάρα πολύ η κρίση. Άρχισα να μετράω τα πράγματα του σούπερ μάρκετ…»

January 15, 2019

Ηθοποιός του «Λαβ Σόρρυ» αποκαλύπτει: «Με άγγιξε πάρα πολύ η κρίση. Άρχισα να μετράω τα πράγματα του σούπερ μάρκετ…»


Διαφ.
Η πολυπράγμων καλλιτέχνις Θέμις Μαρσέλλου, που έχει συνδέσει το όνομα της με σπουδαίες παραστάσεις μιλά στην εφημερίδα Espresso κα&iota...

Η πολυπράγμων καλλιτέχνις Θέμις Μαρσέλλου, που έχει συνδέσει το όνομα της με σπουδαίες παραστάσεις μιλά στην εφημερίδα Espresso και στην Τεριάννα Παππά.

Τη Θέμιδα Μαρσέλλου τη γνωρίσαμε πολλά χρόνια πριν, στο δημοφιλές σίριαλ του Mega «Λαβ Σόρρυ», στον ρόλο της νεαρής Άρτας. Πλέον ασχολείται με τη σκηνοθεσία δημιουργώντας πολύ επιτυχημένες παραστάσεις.  Η πιο πρόσφατη είναι η παράσταση «Matilda the Musical», που ανεβαίνει στο θέατρο Ακροπόλ. Για να βρει μάλιστα τους μικρούς πρωταγωνιστές της, χρειάστηκε να δει στις οντισιόν 600 παιδιά!

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της στο οποίο μεταξύ άλλων μιλάει για την οικονομική κρίση και πόσο την επηρέασε.

Πηγαίνοντας το χρόνο πίσω, ο κόσμος σας γνώρισε μέσα από το σίριαλ «Λαβ σόρρυ» ως ανιψιά του Τάσου Χαλκιά…

Πολλά χρόνια πριν έπαιζα στο Εθνικό. Είχα την τύχη να είμαστε μια φουρνιά αριστούψν του Εθνικού, που μας έπαιρναν από τη σχολή και παίζαμε σε τέσσερις πέντε παραστάσεις. Τη μια ήσουν πρωταγωνίστρια. Την άλλη, πάνω που πήγαινες να την ψωνίσεις, ήσουν Χορός και η φίλη σου πρωταγωνίστρια. Είμαι ευγνώμων που συνέβη αυτό στη ζωή μου, γιατί έμαθα πάρα πολλά.

Η κρίση σας έχει αγγίξει;

Πάρα πολύ. Εμένα μου έτυχε όταν ξεκίνησε η κρίση συμπτωματικά μια τεράστια κρίση και στη δική μου ζωή. Πάρα πολλές ανατροπές. Παραδείγματος χάριν, χρειάστηκε να πουλήσω ακίνητο το οποίο σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα μου είχε λύσει το πρόβλημα που είχα εκείνη την περίοδο και το οποίο δεν πουλιόταν! Με άγγιξε πάρα πολύ η κρίση. Άρχισα να μετράω τα πράγματα του σούπερ μάρκετ, δεν θυμάμαι πριν να κοιτούσα τις τιμές στα προϊόντα.

Στη δουλειά σας, ωστόσο, δεν κάνετε έκπτωση…

Ένας σκηνοθέτης οφείλει να σέβεται, να υπερασπίζεται και να προστατεύει τον παραγωγό όσο μπορεί. Όταν ένας άνθρωπος κάνει μια μεγάλη παραγωγή σε περίοδο κρίσης, εννοείται ότι κι εσύ ως σκηνοθέτης θα προσαρμοστείς στην εποχή και τη χώρα όπου ζεις. Φυσικά και κάνω υποχωρήσεις, απλά υπάρχει μια ισορροπία του πόσο σηκώνει για να μη θιχτεί το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Ειδικά τώρα στην παραγωγή Τάγαρη και Δεμέστιχα υπάρχει η αίσθηση της οικογένειας ανάμεσα σε όλους.


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...