Μελαχρινός και… κούκλος: Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού τρελαίνει τις γυναίκες (Pics)

January 16, 2019

Μελαχρινός και… κούκλος: Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού τρελαίνει τις γυναίκες (Pics)


Διαφ.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πρόσφατα χώρισε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι τρίδυμος καθώς γεννήθηκε την ίδια ημέρα με την αδερφή του Κατερίνα και τον αδερφό του Παύλο στις 21 Μαΐου 1985. Έχουν μάλιστα μια πανελλήνια πρωτιά σαν αδέρφια αφού στην πραγματικότητα ήταν τα πρώτα παιδιά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο με εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο Κωνστανίνος δεν είν...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πρόσφατα χώρισε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι τρίδυμος καθώς γεννήθηκε την ίδια ημέρα με την αδερφή του Κατερίνα και τον αδερφό του Παύλο στις 21 Μαΐου 1985.
Έχουν μάλιστα μια πανελλήνια πρωτιά σαν αδέρφια αφού στην πραγματικότητα ήταν τα πρώτα παιδιά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ο Κωνστανίνος δεν είναι ο μόνος γοητευτικός άνδρας στην οικογένεια καθώς ο αδερφός του Παύλος, μπορεί να μην έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτόν, είναι όμως εξίσου εντυπωσιακός.

Ο μελαχρινός αδερφός του τραγουδιστή, που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στις ελληνικές πίστες, είναι απόφοιτος του ΕΚΠ και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες του που ακολουθούν δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητος ακόμα και όταν βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του.

Πηγη dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα...