ΕΚΤΑΚΤΟ – Συμφωνία των Πρεσπών: Πληροφορίες για παρέμβαση Καραμανλή


ΕΚΤΑΚΤΟ – Συμφωνία των Πρεσπών: Πληροφορίες για παρέμβαση Καραμανλή


Διαφ.
ΕΚΤΑΚΤΟ - Συμφωνία των Πρεσπών: Πληροφορίες για παρέμβαση Καραμανλή Πότε θα τοποθετηθεί ο πρώην πρωθυπουργός Εισηγήσεις από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να τοποθετηθεί για την Συμφωνία τω...

Πότε θα τοποθετηθεί ο πρώην πρωθυπουργός

Εισηγήσεις από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να τοποθετηθεί για την Συμφωνία των Πρεσπών δέχεται ο Κώστας Καραμανλής.

«Πρέπει να βγει μπροστά και να μιλήσει για την κατάπτυστη Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ», επισημαίνουν πηγές της Πειραιώς.

Ο κ. Καραμανλής έχει μείνει στην ιστορία για το veto στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και επίσης είναι από τους πολιτικούς που συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού.
Την ίδια ώρα, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένουν την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, πριν την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών.Αν τελικά η Νέα Δημοκρατία καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, η συζήτηση για το Σκοπιανό θα σταματήσει και θα ξεκινήσει νέα τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης μομφής.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Σταύρος Θεοδωράκης έχουν διαμηνύσει ότι θα στηρίξουν ενδεχόμενη πρόταση δυσπιστίας, εφόσον κατατεθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα...