Εγκλημα στου Φιλοπάππου: 10 χρόνια κάθειρξη στον 17χρονο για τη δολοφονία του Νικόλα Μουστάκα


Εγκλημα στου Φιλοπάππου: 10 χρόνια κάθειρξη στον 17χρονο για τη δολοφονία του Νικόλα Μουστάκα


Διαφ.
Συγκλονισμένοι παρακολούθησαν οι γονείς του άτυχου Νικόλα τη δίκη &epsilon...

Συγκλονισμένοι παρακολούθησαν οι γονείς του άτυχου Νικόλα τη δίκη ενός εκ των κατηγορουμένων ως δολοφόνων του.

Ο φοιτητής δολοφονήθηκε στου Φιλοπάππου από 3 αλλοδαπούς, ένας εκ των οποίων ανήλικος, ο οποίος και δικάστηκε χθες, με το δικαστήριο να του επιβάλλει την ανώτατη ποινή: Κάθειρξη 10 ετών χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και χωρίς αναστολή στην έφεση.

Οι γονείς του άτυχου φοιτητή ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με έναν από τους δολοφόνους του γιου τους, ο οποίος μάλιστα δεν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, αν και ο πρόεδρος της έδρας το ζήτησε πολλές φορές.

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι σκοπός ήταν η ληστεία και όχι η δολοφονία.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους απολογούμενος ο 17χρονος κατηγορούμενος έψαχνε την τσάντα της κοπέλας του Νικόλα την στιγμή του φονικού.

Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσαν και οι δυο Γερμανίδες οι οποίες είχαν πέσει θύματα της ίδιας συμμορίας και σύμφωνα με πληροφορίες περιέγραψαν στο δικαστήριο τη σκληρότητα των κακοποιών.

Η μια από τις  κοπέλες είχε φωτογραφίσει μάλιστα τους δράστες και αυτή η φωτογραφία αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τους  δράστες αφού η ίδια τους αναγνώρισε, βοηθώντας την αστυνομία στη σύλληψη τους.


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...