Έκτακτη Παρέμβαση Καραμανλή για Συμφωνία Πρεσπών: «Άλλοι Καίγονται, Οχι η Ελλάδα»

Έκτακτη Παρέμβαση Καραμανλή για Συμφωνία Πρεσπών: «Άλλοι Καίγονται, Οχι η Ελλάδα»


Παρέμβαση για το Σκοπιανό έκανε ενόψει της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε γραπτή δήλωσή του.

Διαβάστε επίσης
Live blog: Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον Ράφα Ναδάλ
Live blog: Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον Ράφα Ναδάλ
Στην εν λόγω δήλωση, ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει πως όπως έχει ήδη επισημάνει «η κ. Μπακογιάννη έχει περιγράψει με ακρίβεια την πολιτική της τότε κυβέρνησης, που οδήγησε στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι».

«Απόφαση που προσέφερε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα στη Χώρα μας, το οποίο δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε» τονίζει ο κ. Καραμανλής, και συνεχίζει: «Η κριτική της Νέας Δημοκρατίας για την προκείμενη συμφωνία είναι ισχυρή και πλήρως τεκμηριωμένη. Ιδίως μάλιστα όταν η όλη διαπραγμάτευση έγινε υπό όρους αδικαιολόγητης βιασύνης και όταν, προφανώς, άλλοι είναι εκείνοι που επείγονται για την διευθέτηση του θέματος. Οπωσδήποτε όμως όχι η Ελλάδα».

Ο πρώην πρωθυπουργός υπογραμμίζει, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση όφειλε να σεβαστεί την ευαισθησία και να αφουγκραστεί τις εύλογες ανησυχίες της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, αλλά και να διαμορφώσει με τη δική της πρωτοβουλίας συνθήκες στοιχειώδους εθνικής συνεννόησης.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

«Δεν είναι επιτρεπτό εθνικά θέματα τέτοιας σημασίας να οδηγούν σε οξύτητα που ευνοεί το διχαστικό κλίμα» καταλήγει λέγοντας ο ίδιος.

via

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...