Η Βασιλική Mετά τον θάνατο του Θέμου και τα Tρία παιδιά του


Η Βασιλική Mετά τον θάνατο του Θέμου και τα Tρία παιδιά του


Διαφ.
Η πρώτη που έμαθε το «κακό μαντάτο» για τον καρκίνο σε ζωτικό όργανο του Θέμου ήταν η γυναίκα του η Βασιλική. Απο την πρώτη στιγμή προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Αλλά υπήρχαν στιγμές που έσπαγ...

Η πρώτη που έμαθε το «κακό μαντάτο» για τον καρκίνο σε ζωτικό όργανο του Θέμου ήταν η γυναίκα του η Βασιλική. Απο την πρώτη στιγμή προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Αλλά υπήρχαν στιγμές που έσπαγε. Και ήταν λογικό.

Όσο δυνατή και να είναι μια γυναίκα…σπάει. Στο φάσμα και μόνο της απώλειας. Στον ξαφνικό βιασμό της καθημερινότητας της. Με τον άντρα και τα παιδιά της.

Η Βασιλική λίγες ημέρες μετά την είδηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Θέμου ενημέρωσε την μεγάλη κόρη τους την Αλίκη και πέρασε το μήνυμα και στα δυο μικρότερα παιδιά τους. Τον Βύρωνα και την Φιλιώ.

Δίπλα της ήταν απο την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή του Θέμου ανάμεσά μας και η αδερφή του εκδότη η Νταϊάνα με τον Σπύρο της.

Τα παιδιά γνώριζαν την κατάσταση. Ειδικά η Αλίκη δεν ήθελε να το δεχτεί. Αντιδρούσε. Είχε και έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Πέρα απο το αν γούσταρες ή όχι τον Θέμο-που όσοι τον έζησαν έκαναν λόγο για έναν πολύ ευαισθητο άνθρωπο που δεν είχε καμία σχέση με την σκληρή εικόνα που είχαν οι περισσότεροι γι΄αυτόν- οφείλουμε να σεβαστούμε τον ανθρώπινο πόνο της απώλειας. Αυτό τον πόνο που βιώνουν και θα βιώνουν τα παιδιά του.

Αυτό τον πόνο που αν δεν τον ζήσεις δεν μπορείς να τον καταλάβεις.

Συλλυπητήρια Βασιλική… Αλίκη… Βύρωνα… Φιλιώ.

Καλό ταξίδι ρε μάγκα. Θα μας λείψεις.

Πηγή: nassosblog.gr

Διαβάστε περισσότερα...