Για €6.700.000 προδίδουν την πατρίδα – Τόσο κόστισε το ΝΑΙ στην Συμφωνία των Πρεσπών

Για €6.700.000 προδίδουν την πατρίδα – Τόσο κόστισε το ΝΑΙ στην Συμφωνία των Πρεσπών


Παραχωρούμε την Μακεδονία για να μπορούν οι βουλευτές να ζουν ζωή χαρισάμενη.

5.500 € είναι περίπου οι αποδοχές για κάθε Βουλευτή. Επί 8 μήνες μέχρι τον Οκτώβρη, ίσον με 44.000 € μέχρι το τέλος της θητείας τους. 152 είναι περίπου οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν σήμερα το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. 44.000 x 152 = περίπου 6.700.000 €.

Τόσο κοστίζει για τους περισσότερους από αυτούς η Μακεδονία μας. Γιατί οι περισσότεροι δεν εργάστηκαν ποτέ, δεν ξέρουν τι θα πει σκληρή δουλειά για έναν χαμηλό μισθό, διότι μια ζωή έτρεχαν στα πολιτικά γραφεία επιδιώκοντας να γίνουν μετακλητοί αφού πρώτα είχαν περάσει από το στάδιο της αφισσοκόλλησης.

Τώρα που είναι Βουλευτές δεν αφήνουν τις έδρες τους για κανέναν και για τίποτα διότι για τους περισσότερους από αυτούς δεν είναι γνωστές οι λέξεις ντροπή, φιλότιμο και πατριωτισμός.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Εγώ εργάζομαι σκληρά και έχω καταφέρει ότι κατάφερα βασιζόμενος στις δικές μου δυνάμεις και σε αυτούς που είδαν κάτι σε μένα όλα αυτά τα χρόνια. Και δεν ασχολούμαι ταυτόχρονα με την πολιτική επειδή δεν έχω εργασία. Αντιθέτως, έχω μια πολύ καλή δουλειά, είμαι άνθρωπος της αγοράς, κάθε μέρα δίνω εξετάσεις στη δουλειά μου και είμαι υπερήφανος γι’αυτό.

Με την πολιτική ασχολούμαι γιατί θυμώνω όταν βλέπω λυπημένα ματιά στο δρόμο. Πεισμώνω όταν αντικρίζω ανθρώπους φαντάσματα, ανθρώπους παραδωμένους στη μοίρα τους.

Για 6.700.000 € λοιπόν παραδίδουν απόψε τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Τόσο κοστίζει η Μακεδονία μας στα θλιβερά τους ματιά.

Ντροπή τους οι άεργοι καρεκλοκένταυροι!

Πηγή: pentapostagma.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...