«Έφυγαν και δεν μας πλήρωσαν», λέει ιδιοκτήτρια καφενείου στην Κρήτη για την επίσκεψη Μητσοτάκη!

January 26, 2019

«Έφυγαν και δεν μας πλήρωσαν», λέει ιδιοκτήτρια καφενείου στην Κρήτη για την επίσκεψη Μητσοτάκη!


Διαφ.
Πριν από μερικές ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η συνοδεία του έκαναν «tour» στην Κρήτη όπου, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν χωριά του Ηρακλείου. Ο πρόεδρος της ΝΔ, εκτός των άλλων, επισκέφτηκε καφενείο στους Αγίους Δέκα και το «μενού», εκτός από τις ρακές και τα κεράσματα, ήταν ιδιαίτερα πλούσιο: Πολύτεκνοι, γουρλήδες, φιλιά, αγκαλιές. Αυτά ήταν δωρεάν. Οι ρακές και τα κε...

Πριν από μερικές ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η συνοδεία του έκαναν «tour» στην Κρήτη όπου, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν χωριά του Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, εκτός των άλλων, επισκέφτηκε καφενείο στους Αγίους Δέκα και το «μενού», εκτός από τις ρακές και τα κεράσματα, ήταν ιδιαίτερα πλούσιο: Πολύτεκνοι, γουρλήδες, φιλιά, αγκαλιές. Αυτά ήταν δωρεάν. Οι ρακές και τα κεράσματα προφανώς δεν ήταν τσάμπα. Ή μάλλον έτσι το είχε στο μυαλό της η ιδιοκτήτρια του καφενείου.

Σύμφωνα με το Candia Doc, μετά από αυτά τα «θριαμβευτικά» που οργάνωσε ο Λ. Αυγενάκης και μόλις οι κάμερες έκλεισαν, ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του έφυγαν δίχως να πληρώσουν.

Εκ των υστέρων, και μετά τη δημοσίευση από το Candiadoc, παράγοντες της ΝΔ έσπευσαν να τακτοποιήσουν τον λογαριασμό.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Πηγη: candiadoc.gr

Διαβάστε περισσότερα...