Πατέρας και γιος σκότωσαν μάνα αρκούδα σε χειμερία νάρκη μαζί με τα δυο μωρά της και πάνε φυλακή

Πατέρας και γιος σκότωσαν μάνα αρκούδα σε χειμερία νάρκη μαζί με τα δυο μωρά της και πάνε φυλακή


 

 

Ένας άντρας από την Αλάσκα και ο γιος του καταδικάστηκαν σε φυλάκιση επειδή πυροβόλησαν και σκότωσαν μια μαύρη αρκούδα και τα μωρά της.

Την περασμένη Τρίτη, ο 41χρονος Andrew Renner καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών και ο γιος του, ο 18χρονος Owen Renner, καταδικάστηκε σε 30 ημέρες φυλάκιση για τη σφαγή των ζώων που έγινε την 14η Απριλίου του 2018. Οι δυο τους είχαν μπει στη φωλιά και επιτέθηκαν στην αρκούδα και τα μωρά της ο πατέρας πριν πιάσει το τουφέκι του και το στρέψει στα μωρά αρκουδάκια που έκλαιγαν.

Ωστόσο, δεν είδαν ότι οι πράξεις τους καταγράφονταν από μία κάμερα που υπήρχε έξω από τη φωλιά τους, η οποία τοποθετήθηκε από την Υπηρεσία Δασών των ΗΠΑ.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Η δολοφονία άγριων ζώων, συμπεριλαμβανομένων των αρκούδων, είναι παράνομη.

“Πρέπει οι δύο άντρες να τιμωρηθούν με φυλάκιση. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η Αλάσκα δεν θα ανεχθεί τη λαθροθηρία,” δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας Aaron Peterson. “Στη φωλιά υπήρχαν δυο αρκούδες που ήταν ανυπεράσπιστες μπροστά στα σκάγια των δύο κυνηγών.”

Εκτός από το χρόνο φυλάκισης, ο Andrew κλήθηκε να καταβάλει πρόστιμο ύψους 9.000 δολαρίων, ενώ η αστυνομία του κατέσχεσε το φορτηγό του, το σκάφος, τα όπλα, τον εξοπλισμό του σκι και τα κινητά του τηλέφωνα. Η αστυνομία ανακάλεσε την κυνηγετική άδεια του Andrew για 10 χρόνια και του Owen για δύο.

Στο ερευνητικό βίντεο, οι άντρες φαίνονται να πλησιάζουν την φωλιά και να εντοπίζουν την αρκούδα, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Ο Owen πυροβόλησε δύο φορές και τότε τα μικρά αρκουδάκια άρχισαν να κλαίνε.

Αφότου σκότωσαν τη μεγάλη αρκούδα, οι δύο άνδρες συνειδητοποίησαν ότι οι ήχοι προέρχονταν από τα μικρά παιδιά και όχι τη νεκρή μητέρα, και τότε ο Andrew Renner άρχισε να πυροβολεί και σ’ αυτά.

Στη συνέχεια, είδαν ότι η μεγάλη αρκούδα φορούσε ένα ειδικό κολάρο που έδειχνε ότι η αρκούδα προστατευόταν από τις αρχές και της το έβγαλαν για να μην εντοπιστούν τα ίχνη τους.

διαφορετικό

 

 

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...