4+1 αλλαγές που θα κάνουν το μπάνιο σου τον ωραιότερο χώρο του σπιτιού (pics)

January 26, 2019

4+1 αλλαγές που θα κάνουν το μπάνιο σου τον ωραιότερο χώρο του σπιτιού (pics)


Διαφ.
Φέτος η μόδα στην διακόσμηση του μπάνιου φέρνει στο επίκεντρο τα πλακάκια με σχέδια. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς τα subway tiles είναι εδώ και αρκετά χρόνια στη μόδα, όμως η διαφορά τώρα είναι ότι τα γεωμετρικά σχέδια σε αυτά έχουν την τιμητική τους! Από την άλλη, τo μάρμαρο είναι ένα υλικό που κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο και τα πιο πολυτελή και στιλάτα σπ...

4+1 αλλαγές που θα κάνουν το μπάνιο σου τον ωραιότερο χώρο του σπιτιού

Φέτος η μόδα στην διακόσμηση του μπάνιου φέρνει στο επίκεντρο τα πλακάκια με σχέδια. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς τα subway tiles είναι εδώ και αρκετά χρόνια στη μόδα, όμως η διαφορά τώρα είναι ότι τα γεωμετρικά σχέδια σε αυτά έχουν την τιμητική τους!

Από την άλλη, τo μάρμαρο είναι ένα υλικό που κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο και τα πιο πολυτελή και στιλάτα σπίτια το επιλέγουν για τα πλακάκια τους στο μπάνιο αλλά και σε άλλους χώρους του σπιτιού.

Επιπλέον δεν θα πρέπει να ξεχνάς τα μωσαϊκά και τα ασπρόμαυρα πλακάκια που αποτελούν δύο ακόμα τάσεις που επικρατούν φέτος και αναμένεται να κάνουν θραύση. Tέλος, τα μαροκινά σχέδια αποτελούν ένα ακόμα trend που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο.

Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι πολλοί διακοσμητές χρησιμοποιούν συνδυασμό από διαφορετικά πλακάκια ώστε να διαχωριστεί ο χώρος στο μπάνιο που πλέον αναβαθμίζεται σημαντικά και διακοσμείται σαν κάθε άλλο χώρο του σπιτιού.

Παράκτω μπορείς να δεις μερικές ιδέες για να κάνεις και εσύ το μπάνιο σου πιο στιλάτο και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

bath5.jpgbath2.jpg

bath8.jpg

bath7.jpg

bath9.jpg

bath3.jpgbath1.jpg

bath6.jpg

bath4.jpg

Όλες οι φωτογραφίες είναι από το site www.houseandgarden.co.uk

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα...