Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε


Μετά τη διακοπή της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του ΑΝΤ1, η δημοφιλής εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στο κανάλι του Φαλήρου.


Διαφ.
Μετά τη διακοπή της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του ΑΝΤ1, η δημοφιλής εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στο κανάλ...

Η ανακοίνωση είχε γίνει στα μέσα Δεκεμβρίου χωρίς να γνωστοποιηθεί πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές και τώρα, μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη, πολύ μικρή γεύση από τους τέσσερις παρουσιαστές που παίζουν με τον φακό, υπό τους ήχους της ροκ.

«Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions. Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία», σημείωνε στην επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι.

 

[lifo.gr]


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...