Θρήνος. Νεκρό το αγοράκι που είχε πέσει σε πηγάδι.

January 27, 2019

Θρήνος. Νεκρό το αγοράκι που είχε πέσει σε πηγάδι.


Διαφ.
Τραγικό τέλος είχε η κατάληξη των ερευνών στην Ισπανία για το δυο ετών αγοράκι που είχε πέσει σε ένα πηγάδι στις 13 Ιανουαρίου! Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Ανδαλουσίας το αγοράκι το οποίο είχε πέσει στο πηγάδι βάθους σχεδόν 100 μέτρων ανασύρθηκε νεκρό, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του αλλά και ολόκληρη την χώρα που περίμενε κάποιο νέο. Το αγοράκι ανέσυραν α...

Τραγικό τέλος είχε η κατάληξη των ερευνών στην Ισπανία για το δυο ετών αγοράκι που είχε πέσει σε ένα πηγάδι στις 13 Ιανουαρίου!


Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Ανδαλουσίας το αγοράκι το οποίο είχε πέσει στο πηγάδι βάθους σχεδόν 100 μέτρων ανασύρθηκε νεκρό, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του αλλά και ολόκληρη την χώρα που περίμενε κάποιο νέο.

Το αγοράκι ανέσυραν από το πηγάδι τα μέλη ενός σωστικού συνεργείου, ανάμεσά τους μηχανικοί και εργαζόμενοι σε ορυχεία τα οποία εργάζονταν ασταμάτητα, μέρα νύχτα, για να σώσουν το παιδί.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν ακόμη οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδάκι έπεσε στο πηγάδι βάθους σχεδόν 100 μέτρων και διαμέτρου μόλις 25 εκατοστών.Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα...