Χαμός στη Βουλή μετά το «όχι στην προδοσία» που φώναξε δυνατά ο Μπαρμπαρούσης

January 27, 2019

Του ακύρωσε την ψήφο ο Βούτσης


Διαφ.
Του ακύρωσε την ψήφο ο Βούτσης Χάος επικράτησε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, την ώρα που ακούστηκε το όνομα του για να ψηφίσει φώναξε «όχι στην προδοσία». Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης εκείνη τη στιγμή είπε ότι η ψήφος του Μπαρμπαρούση είναι άκυρη καθώς «η ψηφ...

Χάος επικράτησε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, την ώρα που ακούστηκε το όνομα του για να ψηφίσει φώναξε «όχι στην προδοσία».

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης εκείνη τη στιγμή είπε ότι η ψήφος του Μπαρμπαρούση είναι άκυρη καθώς «η ψηφοφορία δεν περιλαμβάνει “όχι σε προδοσίες” ή “ναι σε θριάμβους”».

Εκείνη τη στιγμή επικράτησε χάος με την ΚΟ της Χρυσής Αυγής να σηκώνεται από τις θέσεις τους και να φωνάζουν «προδότες» προς το υπόλοιπο σώμα. Απειλήθηκε έντονο επεισόδιο κυρίως με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Βούτσης εν τέλει ζήτησε από τον Κωνσταντινο Μπαρμπαρούση να ξαναψηφίσει και μετά από αρκετά λεπτά οχλαγωγίας και έντασης το έπραξε με την ΚΟ της Χρυσής Αυγής να αποχωρεί από την αίθουσα.

 

[pentapostagma]


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...