Αποθέωση Φίλη από τους Σκοπιανούς: «Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί πώς η Μακεδονία δεν είναι ελληνική»

January 27, 2019

Αποθέωση Φίλη από τους Σκοπιανούς: «Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί πώς η Μακεδονία δεν είναι ελληνική»


Σκοπιανή ιστοσελίδα,δημοσιεύει την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, στη Βουλή, σε άρθρο με τίτλο «Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί πώς η μισή Μακεδονία έγινε ελληνική». Ειδικότερα, η ιστοσελίδα republika.mk που πρόσκειται στο κόμμα της αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE αναφέρει ότι «ο Ν. Φίλης, που είναι γνωστός για τις ειλικρινείς θέσεις του για την αμφισβήτηση του μύθου της οικοδόμησης του ελληνικού έθνους» απαντούσε στους διαδηλωτές έξω από τη Βουλή που φώναζαν «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».


Διαφ.
Σκοπιανή ιστοσελίδα,δημοσιεύει την ομιλία τοu βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πpώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, στη Βουλή, σε άρθρο με τίτλο «Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί πώς η μισή Μακεδονία έγινε ελληνική». Ειδικότερα, η ιστοσε...

Σκοπιανή ιστοσελίδα,δημοσιεύει την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, στη Βουλή, σε άρθρο με τίτλο «Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί πώς η μισή Μακεδονία έγινε ελληνική».
Ειδικότερα, η ιστοσελίδα republika.mk που πρόσκειται στο κόμμα της αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE αναφέρει ότι «ο Ν. Φίλης, που είναι γνωστός για τις ειλικρινείς θέσεις του για την αμφισβήτηση του μύθου της οικοδόμησης του ελληνικού έθνους» απαντούσε στους διαδηλωτές έξω από τη Βουλή που φώναζαν «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

πηγή: epilekta.com

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: