Κρήτη: Πέθανε 38χρονος από τον ιό της γρίπης

January 27, 2019

Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Εντατική, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.


Διαφ.
Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Εντατική, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.Ένας 38χρονος Χανιώτης είναι το πρώτο θύμα του ιού της γρίπης Η1Ν1 στην Κρήτη για το 2019.Ο Διοικητής του Νοσοκο...

Ένας 38χρονος Χανιώτης είναι το πρώτο θύμα του ιού της γρίπης Η1Ν1 στην Κρήτη για το 2019.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Μηνάς Βουλγαρίδης ανέφερε στο neakriti ότι ο άτυχος άνδρας πήγε στο Νοσοκομείο στις αρχές της εβδομάδας με ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση.

«Ήρθε στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα και αμέσως διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ. Οι γιατροί πήραν δείγμα αίματος και το έστειλαν στο Ηράκλειο, το οποίο και βγήκε θετικό. Ποιες είναι οι Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η κατάσταση του, ωστόσο ήταν αρκετά επιβαρυμένη με δεδομένο ότι ήταν και παχύσαρκος. Τελικά τα μεσάνυχτα κατέληξε. Ο ασθενής δεν είχε εμβολιαστεί ενώ το γεγονός ότι ήταν παχύσαρκος, αποτέλεσε επιβαρυντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υγείας του».

Επίσης ο κ. Βουλγαρίδης ανέφερε ότι ο ασθενής πριν φθάσει στο νοσοκομείο, ήταν για μέρες εμπύρετος στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται μια γυναίκα με τις εξετάσεις να επιβεβαιώνουν ότι έχει προσβληθεί από τον ιό της γρίπης, ωστόσο η κατάστασή της βαίνει βελτιούμενη.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...