Τι απαντά η ΕΡΤ για τον δημοσιογράφο που έκανε λόγο περί «Νότιας Μακεδονίας»

January 27, 2019

Ως μία «προσωπική τοποθέτηση» χαρακτήρισε η ΕΡΤ την αναφορά δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας».


Διαφ.
Ως μία «προσωπική τοποθέτηση» χαρακτήρισε η ΕΡΤ την αναφορά δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας».Μάλιστα, η κρατική τηλεόραση, στην ανακοίνωσή της, προσθέτει πως κινήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση του θέματος και την απόδοση ευθυνών.Δείτε την ανακοίνωση της ΕΡΤ:«Η εν λόγω αναφορά αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου, επ’ ...

Μάλιστα, η κρατική τηλεόραση, στην ανακοίνωσή της, προσθέτει πως κινήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση του θέματος και την απόδοση ευθυνών.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Η εν λόγω αναφορά αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου, επ’ ουδενί λόγω δεν αποτελεί επίσημη θέση της ΕΡΤ.

Η δημόσια τηλεόραση έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Ποιες είναι οι Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προασπιστεί το δικαίωμα του πολίτη για έγκριτη και πλουραλιστική ενημέρωση».

Όλα έγιναν στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ3 στις 23/01/2019, δύο μόλις ημέρες πριν την ψήφιση στην ελληνική Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η παρουσιάστρια του δελτίου έκανε σύνδεση με τα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια. «Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ», είπε η παρουσιάστρια.

Για να πάρει την απάντηση από τον ρεπόρτερ: «Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα».


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...