Σοφία Παυλίδου: Αποκάλυψε άγνωστη ιστορία με τον Θέμο Αναστασιάδη

January 27, 2019

Σοφία Παυλίδου: Αποκάλυψε άγνωστη ιστορία με τον Θέμο Αναστασιάδη


Ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Θέμο Αναστασιάδη αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο το πρωί η Σοφία Παυλίδου. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην περίοδο μετά το διαζύγιο της από τον Χρήστο Φερεντίνο κατά την οποία φοβόταν να εμφανιστεί σε πρεμιέρες και να κάνει εμφανίσεις γιατί δεν ήθελε να την ρωτήσουν για τον χωρισμό από το γνωστό παρουσιαστή.


Διαφ.
Με αφοpμή αuτό αποκάλυψε ένα σκηνικό με τον Θέμο Αναστασιάδη: «Στον Θέμο λοιπόν είχα πάει και ο Θέμος ήταν βαθιά ευγενικός άνθρωπος πέρα από πολύ ευφυής. Πάντα με άγχωναν οι συνεντεύξεις στον Θέμο γιατί πολύ εύκολα σε έ...

Ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Θέμο Αναστασιάδη αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο το πρωί η Σοφία Παυλίδου. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην περίοδο μετά το διαζύγιο της από τον Χρήστο Φερεντίνο κατά την οποία φοβόταν να εμφανιστεί σε πρεμιέρες και να κάνει εμφανίσεις γιατί δεν ήθελε να την ρωτήσουν για τον χωρισμό από το γνωστό παρουσιαστή.Με αφορμή αυτό αποκάλυψε ένα σκηνικό με τον Θέμο Αναστασιάδη: «Στον Θέμο λοιπόν είχα πάει και ο Θέμος ήταν βαθιά ευγενικός άνθρωπος πέρα από πολύ ευφυής. Πάντα με άγχωναν οι συνεντεύξεις στον Θέμο γιατί πολύ εύκολα σε έφερνε τούμπα. Θα σας περιγράψω ένα σκηνικό: την πρώτη φορά που είχα πάει ο Θέμος έγραφε το απόγευμα και το βράδυ έπαιζε η εκπομπή.

Εκείνη την μέρα που πήγα εγώ ήταν πολλοί καλεσμένοι και δεν κατάφερα εγώ να μπω στην εκπομπή. Την άλλη μέρα το πρωί δέχτηκε μια τεράστια ανθοδέσμη στο σπίτι μου με μια κάρτα που μου ζητούσε συγγνώμη γιατί δεν έπαιξε το δικό μου το κομμάτι το βράδυ στην εκπομπή. Ήταν πολύ ευγενικό αυτό που έκανε και με είχε συγκινήσει. Την επόμενη φορά φοβόμουν πάρα πολύ, ήταν η πρώτη φορά που έβγαινε μετά το διαζύγιο, αλλά δεν με εξέθεσε και ο Θέμος.»

πηγή: pronews.gr

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: