Μυτιλήνη: Συνέλαβαν 42χρονη με 2,5 κιλά χασίς

January 27, 2019

Μετά από στοχευμένους ελέγχους που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης σε γυναίκες που έφτασαν στο νησί του Βορείου Αιγαίου, εντόπισαν μια 42χρονη αλλοδαπή που μετέφερε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών.  


Διαφ.
Μετά από στοχευμένους ελέγχους που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης σε γυναίκες που έφτασαν στο νησί του Βορείου Αιγαίου, εντόπισαν μια 42χρονη αλλοδαπή που μετέφερε σημαντι...

Σε έρευνες που έκαναν στις αποσκευές της εντόπισαν τρεις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους δύο κιλών και 636,98 γραμμαρίων. Ποιες είναι οι Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Το χασίς κατασχέθηκε μαζί με ένα κινητό που είχε μαζί της η γυναίκα, για το οποίο ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να διαπιστωθεί με ποιον ερχόταν σε επαφή για να παραδώσει το φορτίο στη Λέσβο. Η 42χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την πώληση.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...