Χαμός στο φανάρι: Σκοπιανοί πιάστηκαν στα χέρια με Έλληνες


Καβγάς μεταξύ οδηγών από την Ελλάδα και τα Σκόπια, ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Γιαννιτσά, στην Πέλλα.


Διαφ.
Καβγάς μεταξύ οδηγών από την Ελλάδα και τα Σκόπια, ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Γιαννιτσά, στην Πέλλα.Όλα συνέβησαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, όταν ένας Έλληνας διαπληκτίστηκε σε φανάρι με Σκοπιαν...

Όλα συνέβησαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, όταν ένας Έλληνας διαπληκτίστηκε σε φανάρι με Σκοπιανό για ασήμαντο λόγο. Στον καβγά ενεπλάκη και ένας ακόμα οδηγός που περνούσε από το σημείο και πήρε το μέρος του Έλληνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς δεν έμεινε εκεί. Οι δύο Έλληνες οδηγοί ακολούθησαν τον Σκοπιανό και αφού εντόπισαν το Ι.Χ. του σταματημένο κοντά στο Μαυροβούνι, του αφαίρεσαν τις πινακίδες. Ποιες είναι οι Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν και τους τρεις οδηγούς. Αμέσως μετά οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου αλληλομηνύθηκαν.

Ο Σκοπιανός κατέθεσε μήνυση για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και κλοπή και οι Έλληνες για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση. Όλοι τους θα οδηγηθούν στο αρμόδιο Εισαγγελέα, που θα αποφασίσει για την τύχη τους.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε περισσότερα...