Ευαγγελία Αραβανή – Νίκος Οικονομόπουλος: Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό

January 27, 2019

Ευαγγελία Αραβανή – Νίκος Οικονομόπουλος: Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό


Διαφ.
Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος πλέον συγκατοικούν, ωστόσο τελευταία όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό. Διαβάστε επίσης: Οικονομόπουλος – Αραβανή: Ταξίδι έκπληξη για τον ένα χρόνο σχέσης τους Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα...

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος πλέον συγκατοικούν, ωστόσο τελευταία όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό. Διαβάστε επίσης: Οικονομόπουλος – Αραβανή: Ταξίδι έκπληξη για τον ένα χρόνο σχέσης τους Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες πως η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Αφορμή για να αρχίσουν οι ψίθυροι περί χωρισμού είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει να πραγματοποιήσει κοινή κοσμική έξοδο από τις 11 Δεκεμβρίου, οπότε και βρέθηκαν στα εγκαίνια εστιατορίου στη Γλυφάδα, σε συνδυασμό με το ότι η Ευαγγελία Αραβανή έχει να φωτογραφηθεί καιρό στο καμαρίνι του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών, όπως συνηθίζει να κάνει.

Πηγή της «Espresso», που κινείται στα καλλιτεχνικά στέκια και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αποκάλυψε ότι από τα Χριστούγεννα και μετά ακούγεται έντονα πως το ζευγάρι χώρισε και η Ευαγγελία Αραβανή έφυγε από το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου στα νότια προάστια, στο οποίο συμβίωναν οι δυο τους, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open.

H Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος
Διαβάστε περισσότερα...