Ελένη Τοπαλούδη: Μυστήριο με τα laptop των κατηγορουμένων – Ποιοι τα κρατούν «κλειδωμένα»


Τι αποκάλυψαν οι καταθέσεις για τον Αλβανό κατηγορούμενο


Διαφ.
Τι αποκάλυψαν οι καταθέσεις για τον Αλβανό κατηγορούμενοΤα laptop των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προσπαθούν να ανοίξουν οι Αρχές αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του Star αυτό δεν έχει ακόμα κατασ...

Τα laptop των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προσπαθούν να ανοίξουν οι Αρχές αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του Star αυτό δεν έχει ακόμα καταστεί δυνατό.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας στο κεντρικό δελτίο του καναλιού «είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».

«Ο Αλβανός απειλούσε γυμνός τα κορίτσια» Ποιες είναι οι Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Εν τω μεταξύ, από τις καταθέσεις που έχει πάρει η ανακρίτρια, προκύπτει ότι ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός, ξεπερνούσαν πολλές φορές τα όρια, ειδικά σε ότι αφορά στη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες.

Ο Αλβανός κατηγορείται ήδη για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

Μάρτυρας που είδε τον Αλβανό μετά τον βιασμό της κοπέλας, περιέγραψε στις αρχές ότι «ο Α….βγήκε στο δρόμο γυμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια φωνάζοντας τους «ελάτε να μου πάρετε…»».

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες δύο κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει θύματα βιασμών από τον Αλβανό.


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...