Κατερίνα Ντούσκα: Η Φουρέιρα σχολίασε την συμμετοχή της στην Eurovision

January 28, 2019

Κατερίνα Ντούσκα: Η Φουρέιρα σχολίασε την συμμετοχή της στην EurovisionΔιαφ.


Στην κάμερα της εκπομπής του Open «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία σχολίασε τόσο την Κατερίνα Ντούσκα, όσο και την Τάμτα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, την χώρα δηλαδή με την οποία η ίδια έγινε ευρέως γνωστή με το «Fuego». Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Ντούσκα: Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision Για την Τάμτα:

«Έχω ξαναπεί πολλές φορές, ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Το έχω ξαναπεί και πέρσι βασικά και πρόπερσι. Κάθε φορά, κάθε φορά νομίζω ότι εμένα και την Τάμτα μας έβαζαν κάπου στη μέση. Όχι μεταξύ μας, εννοώ, ότι Eurovision: Τάμτα – Φουρείρα. Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Είναι φοβερή!».

Όσον αφορά την Κατερίνα Ντούσκα, η ίδια δήλωσε:

«Δεν την ήξερα μέχρι που άκουσα το όνομά της και την έψαξα. Την βρίσκω εκπληκτική τραγουδίστρια. Αυτό που άκουγα, έπαθα σοκ!». Μετέπειτα σε σχετική ερώτηση που της έγινε για την δημοτικότητά της απάντησε:

«Δεν νομίζω να με συζητάνε σε όλη την Ευρώπη, αλλά εντάξει. Κοίταξε, βοήθησε πολύ η Eurovision σε αυτό. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, προσπαθώ να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ και μετά τη Eurovision, να είμαι εκεί για τους φαν μου. Χαίρομαι, είναι μεγάλη χαρά να ξέρεις αυτό και μεγάλη ευθύνη γιατί θες να κάνεις κι άλλα πράγματα ωραία».
Πηγή

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: