Ενισχύονται μέτρα ασφαλείας για βουλευτές που στήριξαν τις Πρέσπες


Ενισχύονται μέτρα ασφαλείας για βουλευτές που στήριξαν τις Πρέσπες


Διαφ.
Αφορμή για την ενίσχυση των μέτρων είναι η ένταση η οποία έχει παρατηρηθεί το τελευταίο 2ήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτών, ιδίως στη βόρεια Ελλάδα. Ενίσχυση των μέτρων φύλαξης βουλευτών οι οποίοι υπερ...

Αφορμή για την ενίσχυση των μέτρων είναι η ένταση η οποία έχει παρατηρηθεί το τελευταίο 2ήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτών, ιδίως στη βόρεια Ελλάδα.

Ενίσχυση των μέτρων φύλαξης βουλευτών οι οποίοι υπερψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία, με βάση το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Αφορμή είναι η ένταση η οποία έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτώ, ιδίως στην βόρεια Ελλάδα. Νεότερο παράδειγμα αποτελούν τα επεισόδια τα οποία συνέβησαν έξω από το σπίτι της βουλευτού Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα, όπου και συνελήφθησαν συνολικά 9 άτομα.

Εκτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι φρουρούν κάθε μέρα τους πιθανούς στόχους εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. έχουν προκαλέσει επιπλέον πάνω από 30 απειλητικά μηνύματα τα οποία έχουν λάβει μέλη του κοινοβουλίου σχετικά με τη συμφωνία για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι δράστες διατυπώνουν απειλές μέχρι και για τη ζωή των βουλευτών.

Η συμφωνία υπερψηφίστηκε με 153 «Ναι». Τα 145 προήλθαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συν 8 βουλευτές που συνεργάζονται με Το Ποτάμι, εξελέγησαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή προέρχονται από τη ΔΗΜΑΡ.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...