Θα πάρει το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

January 28, 2019

Θα πάρει το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη


Διαφ.
«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί έρχεται στην ζωή η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη! Με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το γεγονός». Στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα μίλησε ο ανιψιός και βαφτισιμιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Ο 35χρονος Αιμίλιος είναι γιος του μεγαλύτερου αδερφού της Αλίκης, Αντώνη Βουγιου...

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί έρχεται στην ζωή η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη! Με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το γεγονός».

Στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα μίλησε ο ανιψιός και βαφτισιμιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Ο 35χρονος Αιμίλιος είναι γιος του μεγαλύτερου αδερφού της Αλίκης, Αντώνη Βουγιουκλάκη και είναι αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Ανάμεσα σε άλλα ο ανιψιός της Αλίκης ανέφερε ότι σε περίπου 3 εβδομάδες η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους, η οποία θα πάρει το όνομα της αείμνηστης θείας του.

«Επειδή είναι κοριτσάκι θα το ονομάσουμε Αλίκη. Το είχαμε αποφασίσει όλη η οικογένεια από κοινού από πολύ νωρίς. Κυρίως ήταν επιθυμία του πατέρα μου Αντώνη, αλλά και του θείου μου Τάκη Βουγιουκλάκη. Όπως ήταν επιθυμία και της θείας μου, της Αλίκης, να υπάρχει το όνομα της σε ένα κορίτσι από την οικογένεια. Μάλιστα, όπως μου είχε πει και ο πατέρας μου, όταν εγώ ήμουν ακόμα στην κοιλιά της μάνας μου, η Αλίκη είχε εκδηλώσει την επιθυμία αν εγώ έβγαινα κορίτσι να με βάφτιζε η ίδια Αλίκη. Τώρα έρχεται η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ζωή όλης της οικογένειας και είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι για αυτό το γεγονός.

Όσον αφορά το αν γνωρίζει ο ξάδερφος και γιος της Αλίκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, για αυτή την απόφαση της οικογένειας ο Αιμίλιος απάντησε: «Με τον Γιάννη δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το γεγονός. Προφανώς, θα το ξέρει…»

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Πηγή¨ zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα...