Ισπανία: Νεκρό ανασύρθηκε το δίχρονο αγοράκι που είχε πέσει σε πηγάδι

Ισπανία: Νεκρό ανασύρθηκε το δίχρονο αγοράκι που είχε πέσει σε πηγάδι

Διαφ.
Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τελικά νεκρό το δίχρονο αγόρι που είχε πέσει σε ένα στενό βαθύ πηγάδι στην Ισπανία.  Το δραματικό φινάλε της υπόθεσης που είχε λάβει διεθνή προσοχή έρχεται μετά από μέρες αγ...

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τελικά νεκρό το δίχρονο αγόρι που είχε πέσει σε ένα στενό βαθύ πηγάδι στην Ισπανία. 

Το δραματικό φινάλε της υπόθεσης που είχε λάβει διεθνή προσοχή έρχεται μετά από μέρες αγωνίας και μια τεράστια προσπάθεια.

Ο μικρός Julen Rosello έπεσε μέσα σε ένα πηγάδι βάθους 100 μέτρων, από μια τρύπα διαμέτρου περίπου 25-30 εκατοστά.

«Όλη η Ισπανία συναισθάνεται την απέραντη θλίψη του οικογένειας του Γιούλεν. Παρακολουθήσαμε από κοντά κάθε βήμα αυτού που του συνέβη. Ευχαριστούμε για τις ακούραστες προσπάθειές τους όλους όσοι προσπάθησαν να τον σώσουν όλες αυτές τις ημέρες», ανέφερε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Η κοινή γνώμη στην Ισπανία συγκλονίστηκε ακόμη περισσότερο από το δράμα του μικρού όταν ισπανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν πως η οικογένεια βίωσε ακόμη μια τραγωδία μόλις το 2017, όταν ο τρίχρονος γιος της πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή ενώ περπατούσε στην παραλία, όχι μακριά από το Τοταλάν.

Είναι η δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια Rosello, καθώς την άνοιξη του 2017 πέθανε ξαφνικά ο 3 ετών γιος τους από καρδιακή ανακοπή, ενώ έκαναν όλοι μαζί περίπατο στην παραλία.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Ιανουαρίου. Oι προσπάθειες εντοπισμού και διάσωσης του αγοριού, στις οποίες συμμετείχαν μηχανικοί και εργαζόμενοι σε ορυχεία, προκάλεσαν παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Το πηγάδι έχει βάθος σχεδόν 100 μέτρα και διάμετρο 25 εκατοστά, κάτι που έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την προσπάθεια των συνεργείων.

Την είδηση πως το παιδί ανασύρθηκε νεκρό έκαναν γνωστή οι τοπικές αρχές της Ανδαλουσίας.

Το παιδί έπεσε στο πηγάδι, την ώρα που η οικογένειά του έκανε πεζοπορία σε ένα ιδιωτικό κτήμα στο Τοταλάν, στη Μάλαγα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Πηγή: lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα...