Έτρεχε μαραθώνιο, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι και τερμάτισαν μαζί. Έτρεξε μαζί με το σκυλάκι 30 χιλιόμετρα (Βίντεο)


Έτρεχε μαραθώνιο, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι και τερμάτισαν μαζί. Έτρεξε μαζί με το σκυλάκι 30 χιλιόμετρα (Βίντεο)


Διαφ.
Η 43χρονη δρομέας Khemjira Klongsanun, από τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, εδώ και αρκετά χρόνια τρέχει μεγάλες αποστάσεις και συμμετέχει σε μαραθώνιους. Στον τελευταίο της αγώνα, συνάντησε ένα «εμπόδιο», που δεν μπόρεσε να προσπεράσ...

Η 43χρονη δρομέας Khemjira Klongsanun, από τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, εδώ και αρκετά χρόνια τρέχει μεγάλες αποστάσεις και συμμετέχει σε μαραθώνιους. Στον τελευταίο της αγώνα, συνάντησε ένα «εμπόδιο», που δεν μπόρεσε να προσπεράσει.

Κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου, στο 12ο χιλιόμετρο της διαδρομής, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι στην άκρη του δρόμου.
Η αθλήτρια δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα της, έχοντας στο μυαλό της ότι το κουτάβι θα μείνει μόνο του. Σταμάτησε και έσκυψε για να το φροντίσει.

Επειδή η περιοχή που βρήκε το σκυλάκι ήταν σχετικά έρημη, αμέσως κατάλαβε ότι το είχαν εγκαταλείψει και χρειαζόταν βοήθεια.
Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε αγκαλιά το κουτάβι και έτρεξαν μαζί τα υπόλοιπα 30 χιλιόμετρα της διαδρομής.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έβγαλαν την Klongsanun στον τερματισμό, αγκαλιά με το κουτάβι, έγιναν παγκόσμιο viral.
Όλοι μιλούν για μια πολύ όμορφη πράξη γιατί, ενώ θα μπορούσε να δώσει το σκυλάκι σε κάποιον υπεύθυνο της διοργάνωσης, επέλεξε να τρέξει μαζί του.

Μετά το τέλος του μαραθώνιου, ανέλαβε να το υιοθετήσει. Το ονόμασε Νονγκ Τσομ και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εμβόλια, πλέον ζει μαζί με την Klongsanun και τα  υπόλοιπα σκυλιά της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο από τον μαραθώνιο:

Διαβάστε επίσης: Ντροπή. Έβαψαν με κόκκινη μπογιά ένα κουτάβι σε καταυλισμό στο Σχηματάρι. Η δημόσια καταγγελία των φιλόζωων που το εντόπισαν (φωτό)

 

Διαβάστε επίσης: Πώς να τα καταφέρετε στον πρώτο σας μαραθώνιο. Συμβουλές για αρχάριους δρομείς


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...