Κηπουρός σκότωσε, διαμέλισε και έθαψε 8 ομοφυλόφιλους άνδρες μέσα σε ζαρντινιέρες. Η αστυνομία τον αναζητούσε για ένα χρόνο. Πως έφτασε στα ίχνη του


Ο κηπουρός Μπρούς Μακάρθουρ, από το Τορόντο, παραδέχτηκε ότι σκότωσε, διαμέλισε και έθαψε 8 ομοφυλόφιλους άνδρες και τους έθαψε σε ζαρντινιέρες μέσα στους κήπους των πελατών του, με εξαίρεση το τελευταίο θύμα που το πέταξε σε ένα φαράγγι.


Διαφ.
Ο κηπουρός Μπρούς Μακάρθουρ, από το Τορόντο, παραδέχτηκε ότι σκότωσε, διαμέλισε και έθαψε 8 ομοφυλόφιλους άνδρες και τους έθαψε σε ζαρντινιέρες μέσα στους κήπους των πελατών του, με εξαίρεση το τελευταίο θύμα που το πέτ...

Όλα ξεκίνησαν το 2017 όταν άρχισε να αγνοείται το πρώτο θύμα. Ένα χρόνο μετά, μέχρι τον Γενάρη του 2018 οι αγνοούμενοι είχαν φτάσει τους οκτώ, χωρίς οι αστυνομικές αρχές να μπορούν να εντοπίσουν τον δράστη ή κάποιο ίχνος από τους αγνοούμενους.

Τελικά, ο Μακάρθουρ συνελήφθη μέσα στον Ιανουάριο όταν τον εντόπισαν μέσα σε ένα σπίτι την ώρα που είχε ραντεβού με έναν άνδρα. Ο αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και βρήκαν το θύμα δεμένο επάνω στο κρεβάτι. Τελικά αφού συνελήφθη ομολόγησε τα εγκλήματα του. Στον ένα χρόνο ερευνών οι αστυνομικοί έψαξαν τουλάχιστον 75 κήπους σπιτιών στα οποία δούλεψε ο κηπουρός.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η αστυνομία πιστεύει πως και ο ίδιος ο Μακάρθουρ ήταν ομοφυλόφιλος και πως σκότωσε έναν πρώην σύντροφό του. Τα υπόλοιπα θύματά του ήταν δύο μετανάστες από το Αφγανιστάν, άλλοι δύο πρόσφυγες από τη Σρι Λάνκα, ένας Ιρανός, ένας Τούρκος και ένας άστεγος Καναδός.


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...