Έλληνες άνοιξαν φούρνο στη Νέα Υόρκη με σπανακόπιτα και ελιές Καλαμάτας και έχουν τρελάνει τους Αμερικανούς

Έλληνες άνοιξαν φούρνο στη Νέα Υόρκη με σπανακόπιτα και ελιές Καλαμάτας και έχουν τρελάνει τους Αμερικανούς


 

Από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, οι βιαστικοί Νεοϋορκέζοι έχουν πια μια παραπάνω επιλογή για ένα πρωινό on the gο ή ένα γρήγορο γεύμα μεταξύ των meetings. 

Το νέο εγχείρημα του Γιώργου Κορρέ δεν έχει σχέση με το χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς βασίζεται στην ελληνική παράδοση από μία τελείως άλλη πλευρά- τη γαστρονομία της.

View this post on Instagram

Stop by on the 4th to try our sweet and savory Greek filo pies, including deconstructed ones in cups. Thank you @nytimes for featuring us as a part of Florence Fabricant’s «Front Burner» column. #linkinbio

A post shared by Fournos Theophilos (@fournostheophilos) on Oct 2, 2018 at 9:08am PDT

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ο Fournos Theofilos είναι ένας διώροφος ελληνικός φούρνος ο οποίος μόλις πριν λίγο καιρό άνοιξε στην καρδιά του Μανχάταν και η γεωγραφική του ιδιαιτερότητα αντανακλάται στα προϊόντα του- ελληνικά φαγητά με ένα μοντέρνο twist.

Οι New York Times μιλούν πρώτα για την αποδομημένη τυρόπιτα, στο άρθρο τους σχετικά με τη νέα άφιξη, ενώ σχολιάζουν τους ετερόκλητους ιδιοκτήτες του- ο Κορρές συνεργάστηκε με τον Νικόλα Πασχαλάκη, που προέρχεται από τον κλάδο της τεχνολογίας.

View this post on Instagram

Good opening day at Fournos Theophilos – a Greek-focused restaurant and market – right on my work block (w45th Street). Cod with side salads and more was quite tasty and the various cheese and spinach pies and desserts are on the list to try next time. Welcome to the hood! #greek #firsttimers #healthyeating #foodie #foodiesofinstagram #fournostheophilos #midtown #nyc

A post shared by Harry Leff (@h.s.leff) on Oct 4, 2018 at 11:13am PDT

Οι δύο Έλληνες σεφ, Γιάννης Τσιάκος και  Διονύσης Λιακόπουλος θα συστήσουν την ελληνική κουζίνα μέσα σπό παραδοσιακές πίτες -με πρωταγωνίστριες τη σπανακόπιτα και την τυρόποτα- σάντουιτς, ελιές Καλαμάτας, ενώ θα λειτουργεί ξεχωριστό stand με ελληνικό γιαούρτι σε διάφορους συνδυασμούς.

Ο φούρνος θα προσφέρει καφέ, milkshake και smoothies αλλά θα καλύπτει και τα τρία γεύματα της ημέρας, με πιάτα όπως σφακιανή πίτα, αρνί, φασολάκια, σαλάτες και σούπες.

Ο φούρνος θα προσφέρει takeaway αλλά και brunch

Ο Fournos Theophilos θα λειτουργεί επιπλέον ως μίνι παντοπωλείο, από όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν ελαιόλαδο, πατέ κ.α.

 

Πηγή

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...