«Ξόδεψα το 90% της περιουσίας που κληρονόμησα από τον πατέρα μου για να γίνει καλά η Ηλέκτρα»

February 1, 2019

«Ξόδεψα το 90% της περιουσίας που κληρονόμησα από τον πατέρα μου για να γίνει καλά η Ηλέκτρα»


Διαφ.
«Με την Ηλέκτρα παντρεύτηκα προς το τέλος, όταν είχαμε πληροφορηθεί την αρρώστια της και πλέον πηγαίναμε προς το τέλος».   Ο Στάθης Αγγελόπουλος, μιλώντας στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη, εξομολογήθηκε μια συγκινητική οικογενειακή του ιστορία που δυστυχώς δεν είχε καλό τέλος…   «Ο πρώτος μου γάμος ήταν με την Ηλέκτρα. Ήταν μία δύσκολη περίπτωση, είχαμε θεματάκια ...

«Με την Ηλέκτρα παντρεύτηκα προς το τέλος, όταν είχαμε πληροφορηθεί την αρρώστια της και πλέον πηγαίναμε προς το τέλος».

 

Ο Στάθης Αγγελόπουλος, μιλώντας στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη, εξομολογήθηκε μια συγκινητική οικογενειακή του ιστορία που δυστυχώς δεν είχε καλό τέλος…

 

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν με την Ηλέκτρα. Ήταν μία δύσκολη περίπτωση, είχαμε θεματάκια υγείας. Προσπαθήσαμε αλλά κανείς δεν γλιτώνει από αυτή την ιστορία.

Με την Ηλέκτρα παντρεύτηκα προς το τέλος, όταν είχαμε πληροφορηθεί την αρρώστια της και πλέον πηγαίναμε προς το τέλος. Πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε γιατί δεν θα ήθελα κάποια στιγμή να φύγει από τη ζωή χωρίς να είναι παντρεμένη μαζί μου. Εγώ ήθελα να της δώσω ελπίδα, ήθελα να της δώσω δύναμη να προχωρήσει. Έκανα τα πάντα, ό,τι μπορείς να φανταστείς για να ζήσει ή να πάρει μια παράταση χρόνου, αλλά δυστυχώς ήταν δύσκολο, έφυγε.

 

Ό,τι περιουσία κληρονόμησα από τον πατέρα μου, το 85% – 90% το ξόδεψα για να γίνει καλά η Ηλέκτρα», είπε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...