ΕΛΑΜ προς Τσίπρα: Είσαι ανεπιθύμητος στην Κύπρο

February 2, 2019

ΕΛΑΜ προς Τσίπρα: Είσαι ανεπιθύμητος στην Κύπρο


Διαφ.
Με μια αιχμηρή ανακοίνωση που έβγαλε πριν από λίγο το ΕΛΑΜ απευθύνεται στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έφτασε σήμερα στην Κύπρο στο πλαίσιο της 5ης Συνόδου Κορυφής των επτά νοτίων χωρών της Ε...

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση που έβγαλε πριν από λίγο το ΕΛΑΜ απευθύνεται στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έφτασε σήμερα στην Κύπρο στο πλαίσιο της 5ης Συνόδου Κορυφής των επτά νοτίων χωρών της ΕΕ που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Το ΕΛΑΜ στην ανακοίνωσή του αναφέρεται στον Έλληνα Πρωθυπουργό χρησιμοποιώντας την λέξη «ελληνόφωνος», σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας «είναι ανεπιθύμητος στην Κύπρο, όπως και κάθε βουλευτής που ενέδωσε στην προδοσία της Μακεδονίας, ψηφίζοντας την συμφωνία των Πρεσπών».

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ:

“Αφίχθηκε σήμερα στην Κύπρο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Δηλώνουμε κάθετα, ότι για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ο ελληνόφωνος Πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην Κύπρο, όπως και κάθε βουλευτής που ενέδωσε στην προδοσία της Μακεδονίας, ψηφίζοντας την συμφωνία των Πρεσπών.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ευελπιστούμε, στο σύντομο πέρασμά του από το νησί, να μην μετονομάσει την Κύπρο σε Νότια Τουρκία, ούτε να αναγνωρίσει τα κατεχόμενα ως Τουρκική Δημοκρατία Βορείας Κύπρου. Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)”

Πηγή: omegalive.com.cy

Διαβάστε περισσότερα...