Άντρας παράτησε τα πάντα για να φροντίζει επί 2 χρόνια την κοπέλα του που έμεινε φυτό μέχρι να γίνει εντελώς καλά

February 2, 2019

Άντρας παράτησε τα πάντα για να φροντίζει επί 2 χρόνια την κοπέλα του που έμεινε φυτό μέχρι να γίνει εντελώς καλά


Διαφ.
  Αυτή είναι μια ιστορία αγάπης κι αφοσίωσης που “λυγίζει” και τους πιο ασυγκίνητους αναγνώστες. Ο Zhang Jiafeng ήταν πάντοτε στο πλευρό της φίλης του, της Zhang Xiaoyu, και δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της ειδικά μετά την αποτυχημένη χειρουργική επέμβασή της στον εγκέφαλο. Ο αφοσιωμένος Jiaoyu, ο οποίος ήταν με την Xiaoyu για ένα χρόνο, την φρόντιζε μέρα – νύχτα στο νοσοκομείο, ακόμ...

 

Αυτή είναι μια ιστορία αγάπης κι αφοσίωσης που “λυγίζει” και τους πιο ασυγκίνητους αναγνώστες.

Ο Zhang Jiafeng ήταν πάντοτε στο πλευρό της φίλης του, της Zhang Xiaoyu, και δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της ειδικά μετά την αποτυχημένη χειρουργική επέμβασή της στον εγκέφαλο.

Ο αφοσιωμένος Jiaoyu, ο οποίος ήταν με την Xiaoyu για ένα χρόνο, την φρόντιζε μέρα – νύχτα στο νοσοκομείο, ακόμα και όταν οι γιατροί του είπαν ότι η φίλη του είχε ελάχιστες πιθανότητες να ξυπνήσει.

Όμως ένα πρωί, δύο χρόνια αργότερα, η Xiaoyu έδειξε σημάδια επικοινωνίας και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν το όνομα του φίλου της.

Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο Jiafeng και η Xiaoyu ήταν συμμαθητές και άρχισαν να βγαίνουν το 2007 όταν ήταν και οι δύο 19 χρονών.

Όμως μια φρικτή ημέρα το 2008, η 20χρονη Xiaoyu λιποθύμησε ξαφνικά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα το νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με υδροκεφαλία – μια συσσώρευση υγρού στον εγκέφαλο – και χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Δυστυχώς, η εγχείρηση απέτυχε, αφήνοντας “φυτό” την 20χρονη Xiaoyu.

Η οικογένεια του Xiaoyu και ο φίλος της καταστράφηκαν. Αλλά αντί να τη χωρίσει, ο Jiafeng παρέμεινε δίπλα στη Xiaoyu και ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τη φροντίδα της.

Η μητέρα του Xiaoyu, η Zhu Jianmei, δεν ήθελε ο γιος της να τυραννηθεί και πρότεινε στον Jiafeng να βρει μια νέα φίλη.

“Είμαστε άνθρωποι της υπαίθρου και θυσιάσαμε πολλά για να τον καλλιεργήσουμε και να τον στείλουμε στο Πανεπιστήμιο. Για ποιο λόγο ο γιος μου να καταστρέψει τη ζωή του και να μείνει δίπλα σε μια εγκεφαλικά νεκρή γυναίκα;” είχε πει παλιότερα η μητέρα του.

Αλλά ο Jiafeng αρνήθηκε αποφασιστικά και είπε πως ήταν επιλογή του να είναι δίπλα στη Xiaoyu.

Ο Jiafeng εγκατέλειψε τη δουλειά του για να φροντίζει τη Xiaoyu. Σε μια φυσιολογική ημέρα, ο νεαρός τάιζε τη φίλη του με τη σύριγγα, της έκανε μασάζ σε όλο της το σώμα και στο τέλος της χτένιζε τα μαλλιά μιλώντας της με λόγια αγάπης και τρυφερότητας.

Η μητέρα της Xiaoyu είπε ότι ήταν ευγνώμων στον Jiafeng, αφού χάρη στην αφοσίωσή του η κόρη της άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις της.

Αφότου η Xiaoyu άρχισε να έχει τις αισθήσεις της, ο Jiafeng την πήγε σε μεγάλες πόλεις όπως το Πεκίνο και τη Σαγκάη, ώστε να μπορέσει να ανακάμψει και να περπατήσει ξανά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και ο Jiafeng άνοιξε ένα εστιατόριο για να μπορεί να έχει ένα σταθερό εισόδημα και παράλληλα να φροντίζει τη σύζυγό του.

Μια δεκαετία αργότερα, η 30χρονη σήμερα Xiaoyu, εξακολουθεί να παλεύει για την υγεία της.

Δεν μπορεί να περπατήσει για περισσότερα από 10 μέτρα και χρειάζεται φάρμακα καθημερινά, όμως ο Jiafeng είναι δίπλα της όποτε τον χρειάζεται.

Τώρα, η μεγαλύτερη επιθυμία τους είναι να καταφέρουν μια μέρα να αποκτήσουν ένα μωρό.

Όταν έχεις αγάπη στη ζωή σου μπορείς να κάνεις τα πάντα κι αυτό το ζευγάρι είναι η απόδειξη. Ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο αγαπημένοι στη ζωή τους και ν’ αποκτήσουν σύντομα το μωράκι που τόσο επιθυμούν!

διαφορετικό

 


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...