Παπαχριστόπουλος: Την Παρασκευή θα είμαι απλός πολίτης…

February 2, 2019

Παπαχριστόπουλος: Την Παρασκευή θα είμαι απλός πολίτης…


Διαφ.
«Την Παρασκευή θα είμαι απλώς πολίτης. Εγώ δεν κάνω πείσω. Δεσμεύτηκα και έχω μάθει να τηρώ τις δεσμεύσεις μου». Κατηγορηματικός ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Την ερχόμενη Παρασκευή θα υποβάλλει την παραίτησή του από βουλευτής λέει με αποκλειστική δήλωση στον eretikos.gr. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε αρχικά δηλώσει ότι επρόκειτο να παραιτηθεί μετά την ψήφισ...

«Την Παρασκευή θα είμαι απλώς πολίτης. Εγώ δεν κάνω πείσω. Δεσμεύτηκα και έχω μάθει να τηρώ τις δεσμεύσεις μου». Κατηγορηματικός ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Την ερχόμενη Παρασκευή θα υποβάλλει την παραίτησή του από βουλευτής λέει με αποκλειστική δήλωση στον eretikos.gr.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε αρχικά δηλώσει ότι επρόκειτο να παραιτηθεί μετά την ψήφιση από τη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τελικά ύστερα από τον κίνδυνο να μείνει χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα ο Πάνος Καμμένος μετά την παραίτησή του, αποφάσισε να δώσει χρόνο ως την Παρασκευή στον αρχηγό του, να βρει λύση στο πρόβλημα.

Πάντως, παρά τις όποιες πιέσεις δέχεται δεν πρόκειται, όπως ο ίδιος είπε στον eretikos.gr να υποχωρήσει και να μη παραιτηθεί.Υπενθυμίζεται ότι τον Θανάση Παπαχριστόπουλο θα διαδεχθεί ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τους ΑΝ.ΕΛ. Επομένως το πρόβλημα για τον Πάνο Καμμένο υπάρχει και ο κίνδυνος να μην έχει κοινοβουλευτική ομάδα υπαρκτός.

Για το λόγο αυτό αναζητείται σωσίβιο με την ερμηνεία, ακόμα και την αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, ώστε τόσο ο Πάνος Καμμένος, όπως και ο Σταύρος Θεοδωράκης να μην χάσουν τα πλεονεκτήματα που έχουν στη Βουλή οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

ΠΗΓΗ: eretikos.gr

Διαβάστε περισσότερα...