Αξιολάτρευτο Κουτάβι Με Σημάδι Καρδιάς Στη Μύτη Θα Σας Κλέψει Την Καρδιά

February 13, 2019

Αξιολάτρευτο Κουτάβι Με Σημάδι Καρδιάς Στη Μύτη Θα Σας Κλέψει Την Καρδιά


Διαφ.
Ένα νεογέννητο κουτάβι Δαλματίας έχει γίνει διάσημο στο διαδίκτυο χάρη σε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του γνώρισμα. Η μύτη του έχει σχήμα καρδιάς και οι οπαδοί του στο Instagram δεν χορταίνουν να τον βλέπο...

Ένα νεογέννητο κουτάβι Δαλματίας έχει γίνει διάσημο στο διαδίκτυο χάρη σε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του γνώρισμα. Η μύτη του έχει σχήμα καρδιάς και οι οπαδοί του στο Instagram δεν χορταίνουν να τον βλέπουν.

Η ιδιοκτήτριά του, η 26χρονη Λέξι Σμιθ, περιγράφει τον Γουίλεϊ ως «24 κιλά πεινασμένου, πονηρού, αδέξιου, χαριτωμένου, περίεργου, άγριου, ανόητου και τρελής αγάπης». «Όσες φωτογραφίες και να βγάλω του Γουίλεϊ ποτέ δεν θα μπορέσω να αποτυπώσω το τι σημαίνει για μένα, είναι ο καλύτερός μου φίλος».

View this post on Instagram

The lips, the teeth, the tip of the tongue. Say that five times fast ????#tongueouttuesday #tot

A post shared by Wiley ♥ (@hi.wiley) on

Ο Γουίλεϊ βρέθηκε στον δρόμο της Σμιθ, που ζει στο Κολοράντο της Οκλαχόμα, πριν από έναν χρόνο περίπου, την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά μπορεί να τον κάνουν να ξεχωρίζει, ωστόσο δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον επέλεξε.

View this post on Instagram

We spent this weekend working on training. While she could still use some more training in the “give me that food” and “fetch it yourself” commands, overall I am pleased with mom’s progress. #minimemonday Also, mom saw all of your requests of what you want to see more of from us, and she is working on a special project. STAY TUNED ????????

A post shared by Wiley ♥ (@hi.wiley) on

«Η μητέρα του είχε 11 κουτάβια, εκ των οποίων τα 8 ήταν αρσενικά, οπότε ήταν δύσκολη η επιλογή για μένα. Η καρδιά στη μύτη του υπήρχε, αλλά δεν πίστευα ότι μπορεί να έμενε διότι τα στίγματα στα σκυλιά Δαλματίας αλλάζουν όσο μεγαλώνουν. Τον επέλεξα επειδή ο κτηνίατρος μου είπε ότι το μόνο που έκανε ήταν να κοιμάται, να κουλουριάζεται και να τρώει, επομένως είχαμε πολλά κοινά».View this post on Instagram

Roses are, like, red and stuff Violets are, you know, blue. I’m not super awesome with words But whatever, I totally love you. #WHP❤️ #WHP #instagram

A post shared by Wiley ♥ (@hi.wiley) on

Η Σμιθ λέει ότι μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες είναι η πεζοπορία. «Είμαστε τόσο τυχεροί που ζούμε στο Κολοράντο και έχουμε τα ομορφότερα μέρη για να παίξουμε και να εξερευνήσουμε. Λατρεύει την πεζοπορία ή να πηγαίνει σε ένα από τα πολλά τεράστια πάρκα ζώων. Απολαμβάνει επίσης την βόλτα με το αυτοκίνητο και θέλει να κοιτάζει έξω από το μπροστινό παράθυρο. Αλλά όταν νυστάζει, πραγματικά λατρεύει να κουρνιάζει σε μια γωνία».

View this post on Instagram

Because I’m the hero this city deserves, but not the one it needs right now. A silent guardian. A watchful protector. I am the dark-spotted knight. ???????? #minimemonday

A post shared by Wiley ♥ (@hi.wiley) on

Τις υπόλοιπες ώρες, ο Γουίλεϊ είναι αρκετά πεισματάρης (ένα κοινό χαρακτηριστικό των σκυλιών Δαλματίας). «Μπορεί να εξοργίζεται όταν δεν γίνεται το δικό του, αλλά πρέπει να είμαι δημιουργικοί στην εξεύρεση λύσεων. Από την άλλη είμαι πολύ τυχερή που έχω τον Γουίλεϊ. Έχει την καλύτερη καρδιά του κόσμου, και δεν μιλάω για την μύτη του» λέει η Σμιθ.«Λατρεύει τον καθένα που συναντά και είναι πάντα τόσο ενθουσιασμένος όταν κάνει νέους φίλους».

View this post on Instagram

If looking ridiculously good is all you accomplish today, let that be enough. It’s Monday…go easy on yourself. #minimemonday

A post shared by Wiley ♥ (@hi.wiley) on

Δεν είναι όμως μόνο η Σμιθ που τον εκτιμά. Χάρη στο συνεχώς αυξανόμενο αριθμό οπαδών του στο Instagram, ο Γουίλεϊ έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή.

View this post on Instagram

Anyone can be cool, but awesome takes practice. ???? #minimemonday

A post shared by Wiley ♥ (@hi.wiley) on

«Κάποιοι άνθρωποι στον δρόμο τον αναγνωρίζουν και λένε ‘Ω αυτό είναι το σκυλί από το διαδίκτυο’. Κάποιοι παρατηρούν την καρδιά στη μύτη του, αλλά ως επί το πλείστον απλά άνθρωποι σοκαρισμένοι που βλέπουν ένα σκυλί Δαλματίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα...