Σκύλος σπρώχνει το αναπηρικό καροτσάκι του ιδιοκτήτη του και η αφοσίωσή του συγκινεί τους πάντες

February 20, 2019

Σκύλος σπρώχνει το αναπηρικό καροτσάκι του ιδιοκτήτη του και η αφοσίωσή του συγκινεί τους πάντες


Διαφ.
Κύμα συγκίνησης προκάλεσε ένας σκυλάκος που καταγράφηκε στην κάμερα την ώρα που έσπρωχνε το αναπηρικό καροτσάκι του ιδιοκτήτη του σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Μεξικό. Ο γλυκύτατος Leo εντοπίστηκε στην Plaza Tapatía στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού το Σάββατο, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ GDLUZ, μια γιορτή για την ίδρυση της πόλης, να σπρώχνει το αναπηρικό ...

Κύμα συγκίνησης προκάλεσε ένας σκυλάκος που καταγράφηκε στην κάμερα την ώρα που έσπρωχνε το αναπηρικό καροτσάκι του ιδιοκτήτη του σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Μεξικό.

Ο γλυκύτατος Leo εντοπίστηκε στην Plaza Tapatía στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού το Σάββατο, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ GDLUZ, μια γιορτή για την ίδρυση της πόλης, να σπρώχνει το αναπηρικό καροτσάκι του ιδιοκτήτη του.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

“Είδα αυτόν τον εκπαιδευμένο σκύλο με το όνομα Leo να βοηθάει έναν νεαρό άντρα που ονομάζεται Owen, ο οποίος μου είπε ότι ο σκύλος εκπαιδεύτηκε από τον θείο του”, δήλωσε ο άντρας που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Το σύντομο βίντεο δείχνει τον Leo να περπατά στα πίσω πόδια του και τα μπροστινά του τα είχε στηρίξει στο πίσω μέρος της αναπηρικής καρέκλας για να σπρώχνει τον ιδιοκτήτη του.

Η αγάπη κι η αφοσίωση που δείχνουν τα σκυλιά στους ιδιοκτήτες τους είναι εκπληκτική!

διαφορετικό

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...