Σε 10 χρόνια τα αεροπλάνα δεν θα έχουν παράθυρα και θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους επιβάτες

March 8, 2019

Σε 10 χρόνια τα αεροπλάνα δεν θα έχουν παράθυρα και θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους επιβάτες


Διαφ.
Έχετε κουραστεί να τσακώνεστε κάθε φορά για το ποιος θα κάτσει στην θέση δίπλα στο παράθυρο στο αεροπλάνο; Τότε, αυτό  το οποίο θα διαβάσετε παρακάτω θα σας χαροποιήσει απίστευτα. Μια τεχνολογική εταιρία από την Αγγλία γνωστή ως “The Center for Process Innovation” ισχυρίζεται πως θα δημιουργήσει το αεροπλάνο του μέλλοντος. Δηλαδή αεροπλάνα χωρίς παράθυρα. Μάλιστα, η εταιρία σχεδ...

Έχετε κουραστεί να τσακώνεστε κάθε φορά για το ποιος θα κάτσει στην θέση δίπλα στο παράθυρο στο αεροπλάνο; Τότε, αυτό  το οποίο θα διαβάσετε παρακάτω θα σας χαροποιήσει απίστευτα.

Μια τεχνολογική εταιρία από την Αγγλία γνωστή ως “The Center for Process Innovation” ισχυρίζεται πως θα δημιουργήσει το αεροπλάνο του μέλλοντος.

Δηλαδή αεροπλάνα χωρίς παράθυρα.

Μάλιστα, η εταιρία σχεδιάζει να αφαιρέσει όλα τα καθίσματα δίπλα στα παράθυρα. Σε αντάλλαγμα θέλουν να βάλουν οθόνες αφής OLED οι οποίες θα επεκτείνουν το μήκος του αεροπλάνου.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε επιβάτης θα έχει την δική του εικονική θέση δίπλα στο παράθυρο. Ακόμα και αυτοί που θα κάθονται στριμωγμένοι δίπλα στον διάδρομο.

Οι οθόνες θα είναι συνδεδεμένες με κάμερες οι οποίες θα βρίσκονται σε όλο το εξωτερικό του αεροπλάνου και θα μεταδίδουν την εικόνα στους επιβάτες που βρίσκονται στο εσωτερικό.

Ένα από τα μειονεκτήματα αυτής της ιδέας είναι ότι για εκείνους που είναι κλειστοφοβικοί μπορεί στην αρχή να είναι ικανοποιημένοι ώσπου να καταλάβουν πως είναι πιο παγιδευμένοι από ποτέ καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα παράθυρο στο αεροπλάνο.

Πηγη: .diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα...