Νίκος Παπανδρέου: «Θα προτείνω να επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ»

March 9, 2019

Νίκος Παπανδρέου: «Θα προτείνω να επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ»


Διαφ.
Ότι θα προτείνει να επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, είπε σήμερα ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές, Νίκος Παπανδρέου σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ. «Θέλω να το προτείνω. Με τον κόσμο που μιλάω, αυτό θέλει. Μου έρχεται φυσικά να πω ΠΑΣΟΚ. Μία ζωή είμαι σε αυτό. Θα έχουμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία στο συνέδριο να προταθούν ...

Ότι θα προτείνει να επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, είπε σήμερα ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές, Νίκος Παπανδρέου σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ. «Θέλω να το προτείνω.

Με τον κόσμο που μιλάω, αυτό θέλει. Μου έρχεται φυσικά να πω ΠΑΣΟΚ. Μία ζωή είμαι σε αυτό. Θα έχουμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε.

Θα έχουμε την ευκαιρία στο συνέδριο να προταθούν αυτά» πρόσθεσε στην συνέχεια. Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Παπανδρέου ξεκαθάρισε πως: «Το ΚΙΝΑΛ θα παραμείνει αυτόνομη δύναμη», ενώ σχολιάζοντας με χιούμορ τις νέες… μεταγραφές του ΣΥΡΙΖΑ, είπε καυστικά: «Ωραία μεταγραφή ο… Τζουμάκας».

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Open, ο Νίκος Παπανδρέου, επανέλαβε την θέση του, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η ουσία του Κινήματος Αλλαγής. Και θα υπάρξει και ένα συνέδριο που όλα είναι πιθανά. Υπάρχει η πίεση από κάτω, για να λεγόμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ, πάλι».

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Έπρεπε να έχει παραιτηθεί η Δούρου

Με αφορμή το εισαγγελικό πόρισμα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, o Νίκος Παπανδρέου υποστήριξε ότι: «Έπρεπε να παραιτηθεί η Ρένα Δούρου», ακόμη και αν λέει ότι είναι αθώα, για λόγους ευθιξίας, όπως είπε. «Θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη. Αλλά κανείς δεν θέλει. Κάποιος έπρεπε να παραιτηθεί».

Ο Νίκος Παπανδρέου επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν ήταν προετοιμασμένη για τις φυσικές καταστροφές. «Κάποιος πρέπει να απαντήσει για όλα αυτά» και συμπλήρωσε πως: «Το πρόβλημα ήταν μεγάλο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολήθηκε, όμως υπάρχουν συνέπειες».

Πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα...