Μάνα προσπάθησε να πουλήσει τα παιδιά της επειδή την εμπόδιζαν να βγαίνει με γκόμενους

March 9, 2019

Μάνα προσπάθησε να πουλήσει τα παιδιά της επειδή την εμπόδιζαν να βγαίνει με γκόμενους


Διαφ.
Μία γυναίκα από τη Ρωσία προσπάθησε να πουλήσει τα παιδιά της επειδή «την εμπόδιζαν να βγαίνει με άντρες». Η Rasulzhan Kyzy Barnokhon συνελήφθη στη Μόσχα όταν προσπάθησε να πουλήσει το μόλις μερικών εβδομάδων μωρό της για 13.500€. Η 23χρονη είχε έρθει στην πρωτεύουσα από την πόλη Ufa και συναντήθηκε με τους αγοραστές της, οι οποίοι συνεργάστηκαν με την αστυνομία. Αφού έλαβε το ποσό ...

Μία γυναίκα από τη Ρωσία προσπάθησε να πουλήσει τα παιδιά της επειδή «την εμπόδιζαν να βγαίνει με άντρες».

Η Rasulzhan Kyzy Barnokhon συνελήφθη στη Μόσχα όταν προσπάθησε να πουλήσει το μόλις μερικών εβδομάδων μωρό της για 13.500€.

Η 23χρονη είχε έρθει στην πρωτεύουσα από την πόλη Ufa και συναντήθηκε με τους αγοραστές της, οι οποίοι συνεργάστηκαν με την αστυνομία.

Αφού έλαβε το ποσό των 13.500€ ως αντάλλαγμα για την κόρη της, η γυναίκα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Οι αρχές λένε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η 23χρονη προσπάθησε να πουλήσει τα παιδιά της, τα οποία απέκτησε με διαφορετικούς άντρες.

Απίστευτο! Χάσε 14 Κιλά Μέχρι το Πάσχα και Άλλαξε τη Ζωή σου, με ΑΥΤΟ τον Τρόπο!

Η πρώτη της προσπάθεια ήταν πριν από έξι μήνες, όταν ήθελε να πουλήσει τη μεγαλύτερή της κόρη που ήταν τότε 1 έτους.

Τότε, η Barnokhon, η οποία ήταν ήδη έγκυος στο τρίτο παιδί της, δημοσίευσε ένα μήνυμα στα social media που έλεγε : “Ψάχνουμε θετούς γονείς για ενός έτους κορίτσι”.

Το μήνυμα εντοπίστηκε από ακτιβιστές της ΜΚΟ «Alternativa» που αγωνίζονται για την εξάλειψη της εμπορίας ανθρώπων, οι οποίοι απάντησαν στην ανάρτησή της και ανακάλυψαν ότι η Barnokhon είχε σκοπό να πουλήσει το παιδί της.

Η ακτιβίστρια Yulia, που είπε στη μητέρα ότι ήταν υποψήφια αγοραστής, δήλωσε: “Η Barnokhon είπε ότι γνώρισε έναν άνδρα στο διαδίκτυο και ήθελε να τον δει από κοντά”.

“Αλλά πριν από αυτό, ήθελε να πουλήσει τα παιδιά της, τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, της ήταν ‘εμπόδιο στο να βγαίνει και να γνωρίζει νέους άντρες’”.

“Δεν ενδιαφερόταν για τη μοίρα των παιδιών της και μου είπε ότι μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, θα είναι σαν να μην είχαμε γνωριστεί ποτέ”.

Σύμφωνα με ακτιβιστές, η Barnokhon είχε αλλάξει γνώμη και αρνήθηκε να πουλήσει την πρώτη της κόρη της αφότου μίλησε με τους συγγενείς της.

Αλλά έξι μήνες αργότερα, όταν γέννησε το τρίτο παιδί της, η Barnokhon επικοινώνησε ξανά με την Yulia.

Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι άξιοι να λέγονται γονείς!

διαφορετικό

 


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...